新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike

呢套真係唔想見到第二季,sp就好

寫sp都難仲要寫11集

兩公婆結婚之後嘅相處都可以好多野寫

FF:
結婚後,2人去旅行,今次唔是員工旅行,2人都好期待,諗住2人世界 點知撞到風間同百合。it源見到風間tum人咁叻,自己對住實栗好悶 冇咩情趣 唔開心,實栗最後鼓勵返佢:平匡最可愛了 我就是喜歡這樣的你 咁就一集

結婚後,結衣bb想養寵物,但it源驚到仆街,最後都係養咗,慢慢由驚小動物到喜歡,亦都更了解結衣嘅愛心:實栗最可愛,有愛心,最溫柔了。咁又玩多1集

佢地養咗雀啦

我尋日岩岩有睇呢個
笑死 可愛死
Gakki 同班主持好配合

句字幕講咩,睇唔切
睇晒逃恥,結衣好撚正

9.x%

始終推理劇比較難吸收視
要不是結衣加持

你肯定係推理劇?

果時係周六劇
係咪周六d人都出街唔睇電視所以低收視

我尋日岩岩有睇呢個
笑死 可愛死

句字幕講咩,睇唔切

你說這樣的話又要傷害到小垣的,你沒事吧?

利申:睇野越黎越慢

我尋日岩岩有睇呢個
笑死 可愛死

句字幕講咩,睇唔切

咁係因為你越黎越快
平時我都冇乜特別鐘意d明星或追劇
無啦啦睇完呢套之後我成個人真係訓唔著全日都諗起 好辛苦
好想追佢之前既野但好怕果種感覺明知佢係一個現實中唔會接觸到既人

其實有真人追仲好D啦
我睇動漫有時有個種失落感仲大鑊,虛幻野黎,根本冇野可以宣洩
你的名字個陣就係咁

樓上應該係想表達中意左個真人抽離唔到。
虛幻野大概唔會有呢種感覺
因為實際上並唔存在

動畫先勁呀
岩岩入宅果陣最勁試過頹左3個月
都日日loop緊歌
依家已經係2次元搵唔返果種空虛感
跪求星空巴打share drive

raymondsone@gmail.com

我尋日岩岩有睇呢個
笑死 可愛死

句字幕講咩,睇唔切

唔該巴打
求link
唔該星空巴打
sophiexworldx@gmail.com
無敵既結衣~
唔該星空巴打

跟隊
alvinchan319@gmail.com

我尋日岩岩有睇呢個
笑死 可愛死

句字幕講咩,睇唔切

唔該巴打
求link

星空巴綜藝既111205

唔該巴打
求link

星空巴綜藝既111205

Thx bro
新人留名
唔該星空巴打

跟隊

跟多個
oceanlui@gmail.com
睇完逃恥之後今日番睇父女7日變
有冇同好
有冇同好

重睇咗五次《逃》
有冇同好

父女好好睇 阿爸勁正
睇黎星空巴個google drive過400人不是夢
終於追晒po
睇完逃恥再睇今日子
啱啱先睇完今日子 依家又想即刻煲多次 岡田將生又好靚仔
睇黎星空巴個google drive過400人不是夢

好多痴線佬
唔該星空巴打

跟隊

跟多個
oceanlui@gmail.com

求星空巴 approve request
rexxxxx8@gmail.com
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞