新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
唔該星空巴打
macxxxxxx@gmail.com
終於放假盡情睇
我愛Gakki!我愛Gakki!

FF:
結婚後,2人去旅行,今次唔是員工旅行,2人都好期待,諗住2人世界 點知撞到風間同百合。it源見到風間tum人咁叻,自己對住實栗好悶 冇咩情趣 唔開心,實栗最後鼓勵返佢:平匡最可愛了 我就是喜歡這樣的你 咁就一集

結婚後,結衣bb想養寵物,但it源驚到仆街,最後都係養咗,慢慢由驚小動物到喜歡,亦都更了解結衣嘅愛心:實栗最可愛,有愛心,最溫柔了。咁又玩多1集

keep到溫馨風格之餘 毒撚源嘅性格都保留到

其實可以講多d外家
實栗d屋企人好好笑

睇返演員表實栗阿嫂有份拍父女7日變
哥陣演小梅既同學

FF:
結婚後,2人去旅行,今次唔是員工旅行,2人都好期待,諗住2人世界 點知撞到風間同百合。it源見到風間tum人咁叻,自己對住實栗好悶 冇咩情趣 唔開心,實栗最後鼓勵返佢:平匡最可愛了 我就是喜歡這樣的你 咁就一集

結婚後,結衣bb想養寵物,但it源驚到仆街,最後都係養咗,慢慢由驚小動物到喜歡,亦都更了解結衣嘅愛心:實栗最可愛,有愛心,最溫柔了。咁又玩多1集

keep到溫馨風格之餘 毒撚源嘅性格都保留到

其實可以講多d外家
實栗d屋企人好好笑

睇返演員表實栗阿嫂有份拍父女7日變
哥陣演小梅既同學

wizard女警
唔該星空巴打
macxxxxxx@gmail.com

今日子都係做完第三卷小說, 有排做同改篇啦

好想今日子出2期
我覺得呢套最大潛力

我都想今日子出第二季
佢仲有天花板既字未講

訂左小說
不過小說都未完
其實個身世唔解都得
睇作者功力點拆
野木呢個劇本最後果集原創得來真係幾好
唔駛解謎既留白
片入面有幾次影佢記憶前最後片段唔知係咪同小說一樣呢

西尾
拍今日子 lh3好過喇
無記錯
今日子收視好似好差?
無記錯
今日子收視好似好差?

9.x%
無記錯
今日子收視好似好差?

今時今日再出應該會唔同#love
將生同結衣

我尋日岩岩有睇呢個
笑死 可愛死
Gakki 同班主持好配合

我尋日岩岩有睇呢個
笑死 可愛死

有冇link
無記錯
今日子收視好似好差?

9.x%

始終推理劇比較難吸收視
要不是結衣加持
無記錯
今日子收視好似好差?

9.x%

始終推理劇比較難吸收視
要不是結衣加持

逃恥好似成30幾
無記錯
今日子收視好似好差?

9.x%

始終推理劇比較難吸收視
要不是結衣加持

你肯定係推理劇?
平時我都冇乜特別鐘意d明星或追劇
無啦啦睇完呢套之後我成個人真係訓唔著全日都諗起 好辛苦
好想追佢之前既野但好怕果種感覺明知佢係一個現實中唔會接觸到既人

其實有真人追仲好D啦
我睇動漫有時有個種失落感仲大鑊,虛幻野黎,根本冇野可以宣洩
你的名字個陣就係咁

樓上應該係想表達中意左個真人抽離唔到。
虛幻野大概唔會有呢種感覺
因為實際上並唔存在

我尋日岩岩有睇呢個
笑死 可愛死

會唔會太cute cute

9.x%

始終推理劇比較難吸收視
要不是結衣加持

逃恥好似成30幾

今日子有多啲貨開第二季
逃恥破晒tbs星期二嘅劇集收視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞