新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
留個靚名
岩岩睇完哂成套劇,中哂毒。
會唔會開新一季
麒麟之翼uploaded
其實究竟點解會咁
個個睇完逃恥都係有空虛感
我見百度D人又係咁講
岩岩睇完哂成套劇,中哂毒。
會唔會開新一季

逃恥開新一季都唔知可以再點做落去
感情已經昇華做真正情侶/夫婦
有D難再進一步發展
睇完新劇 愛上左結衣bb
Bb i love you
其實究竟點解會咁
我見百度D人又係咁講

我都係
<逃恥>影響力真心強, 好多人留意, 自己都唔例外

利伸剩係睇左逃恥同今日子, 諗緊睇唔睇埋其他
btw覺得結衣而家個髮型好睇過之前長頭髮

長有長靚,短有短靚

光頭都咁靚
其實究竟點解會咁
我見百度D人又係咁講

對於美好既野都會有空虛失落

因為現實冇,有好憧憬, 結衣呢個人妻太正

套劇亦太暖,睇得好舒服, 好想繼續睇落去

一完左就梗係失落啦

好認同
句句到好中
留名
文春報過今年夏季月9係內定 Code Blue 3
希望唔係事實

個人幾鐘意睇CB
一嚟啲主角我幾鐘意睇
二嚟mr children 首主題曲又好聽
真係有S3唔知會唔會有新實習加入
如果係咁結衣既戲分應該會又少左

呢D事務所會傾, 講真而家結衣已經係大牌主演級
你仲要佢做助演,仲要係同山P助演, 你話界雅人都算
要拍都要爭取番雙主演, 再戲份少彩佢有味

CB第二季最後佢都做左fly doctor啦
同埋藍澤轉左神經科
第三季可能講佢帶新人 戲份可能會多d
有無人覺得
今次個TOPIC用得好正
又係劇既對白
又好似我地對結衣既心聲
中左毒,想傳染埋比d fd ,但係佢地對日劇0興趣

咁好多人都10年唔睇一套日劇,都睇左
未必既,不過人地唔睇咪由佢
走寶

我要逼我全部朋友都睇逃恥呀!!
要令佢地成為結衣既粉絲

咪做耶撚
有無人覺得
又係劇既對白
又好似我地對結衣既心聲

我覺得揀對白係最好,深刻又有意思
上次見到有人話怕劇透,諗諗下都係揀返逃恥既好d
相信十個有九個入黎既都睇左逃恥

走寶

要令佢地成為結衣既粉絲

咪做耶撚

推左1次唔睇就算啦
結衣唔缺fans
有無人覺得
又係劇既對白
又好似我地對結衣既心聲

這樣會讓我越來越喜歡你啊Gakki

走寶

要令佢地成為結衣既粉絲

咪做耶撚

推左1次唔睇就算啦
結衣唔缺fans

太多fans又要些牙啦
有無人覺得
又係劇既對白
又好似我地對結衣既心聲

逃恥最正對白
我覺得係結衣話
「可愛是最強的形容詞。如果覺得對方很帥的話,萬一看到差勁的一面,也許會對對方幻滅。但是如果覺得對方可愛的話,不管他做什麼都覺得好可愛啊,在可愛面前無條件投降。」
呢段 講得真係好正
有無人覺得
又係劇既對白
又好似我地對結衣既心聲

逃恥最正對白
我覺得係結衣話
「可愛是最強的形容詞。如果覺得對方很帥的話,萬一看到差勁的一面,也許會對對方幻滅。但是如果覺得對方可愛的話,不管他做什麼都覺得好可愛啊,在可愛面前無條件投降。」
呢段 講得真係好正

因為我覺得自己更了解實栗,我很了解。她溫暖的微笑,她的溫度,她的溫柔。
有無人覺得
又係劇既對白
又好似我地對結衣既心聲

逃恥最正對白
我覺得係結衣話
呢段 講得真係好正

可愛係無敵 但可愛先專形容結衣
好後悔以前係電視睇父女7日變哥陣無follow結衣,哥陣仲覺得結衣麻麻地,而家諗返以前自己真係唔識野走寶,而家後悔莫及,好彩而家開始follow都未遲。

早幾日重睇父女發覺結衣真係正到飛天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞