新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
應唔應該睇戀空

公認劇情痴線

google完唔敢睇,配MK仔,又有強姦
結衣好慘
應唔應該睇戀空

公認劇情痴線

結衣好慘

d劇情超老土
一路睇一路自動劇透咁
當睇年輕既結衣算啦
應唔應該睇戀空

公認劇情痴線

結衣好慘

d劇情超老土
一路睇一路自動劇透咁
當睇年輕既結衣算啦

唔想見到結衣受傷害
biubiubiubiu 留名

會唔會今晚就要開8

推post快到 真係爆個石已經甩晒

推得太快搞到我唔係好想追post

睇個片返黎又要追成兩頁

Btw結衣太強大 可愛就是無敵
岩岩睇完今日子俾人睇到裸體果集
套野個劇情唔錯但發覺今日子個角色無左結衣果種可愛嘅味道變左有啲似唔係睇緊結衣做戲果種錯覺,可能髮型影響好多

會唔會今晚就要開8

推post快到 真係爆個石已經甩晒

推得太快搞到我唔係好想追post

睇個片返黎又要追成兩頁

Btw結衣太強大 可愛就是無敵

追唔到結衣唯有追post
其實點解會傾向拍逃恥2但唔係半澤2
半澤唔係收四十幾五十點咩?
應唔應該睇戀空

公認劇情痴線

結衣好慘

d劇情超老土
一路睇一路自動劇透咁
當睇年輕既結衣算啦

2007年既戲 算係咁啦
我都係睇完逃恥再睇戀空 好難接受到結衣又比人強姦 又要墮胎 仲要比條mk仔上
套野個劇情唔錯但發覺今日子個角色無左結衣果種可愛嘅味道變左有啲似唔係睇緊結衣做戲果種錯覺,可能髮型影響好多

最大差別係對波

最大差別係對波

https://youtu.be/PrISu4SLlPc
當時既結衣應該係好唔開心
好似好大壓力好辛苦咁
睇返同呀伯周街影相個集節目,個陣結衣bb寒背得好嚴重

最大差別係對波

post多左添
結衣版清純d同高d

最大差別係對波

post多左添
結衣版清純d同高d

萌d
pass~

加多個 唔該
nickyyeung90@gmail.com

加多個
Hugowph@gmail.com

唔該哂星空巴打
chanchuncheuk1228@gmail.com
痴線 會唔會推得太快 上次留名已經係post3 依家已經去到7
睇完逃恥中咗毒
已經追埋今日子
以前因為半澤 所以睇過lh1,2
重有無咩好推介?

BTW 今日子個造型好正

[img]https://na.cx/i/8q7dvy2.jpg[img]

最大差別係對波

嘖!
應唔應該睇戀空

公認劇情痴線

結衣好慘

d劇情超老土
一路睇一路自動劇透咁
當睇年輕既結衣算啦

2007年既戲 算係咁啦
我都係睇完逃恥再睇戀空 好難接受到結衣又比人強姦 又要墮胎 仲要比條mk仔上

強姦真係唔敢睇
https://youtu.be/PrISu4SLlPc
當時既結衣應該係好唔開心
好似好大壓力好辛苦咁

前期真係好大壓力
但剪左短髮後好似諗通左咁
外貌同性格都開始成熟

睇完一步一點同熱情大陸後更加鍾意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞