新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
我唔理,我要gakki make your day
我相信所有fans都係咁諗

我覺得咁多個同結衣合作過既男主
最襯都係岡田將生

agger
其實佢兩個可以一齊的話都幾好啊
午安結衣
認真
話時話,除左個禁語外
gakki好似冇聽過有拍拖?一直單身咁多年

佢好似講過三十歲結婚

原來已經28歲,雖然睇返以前佢d演出,但都太遲了,錯過哂同佢一齊成長

結衣20頭哥陣上左唔知邊套綜藝話佢細個時想25歲結婚,到左20頭就話想30,所以而家又變左都唔奇

如果哥一日黎到時唔知達哥同班癡線佬會點

學戀空第二男主話齋,唔應該阻止佢去追求幸福

原來已經28歲,雖然睇返以前佢d演出,但都太遲了,錯過哂同佢一齊成長

結衣20頭哥陣上左唔知邊套綜藝話佢細個時想25歲結婚,到左20頭就話想30,所以而家又變左都唔奇

Agger

Agger

agger
唔好再提喇好嗎

呢個時候po呢張出黎
搞到我個心好似比刀吉咗下咁

呢幕又係好sad

頭post唔係有gif咩
最襯都係岡田將生

agger

不了
收到drive了
感謝星空巴打

Agger

agger

最襯都係岡田將生

agger

不了

同我一齊就夠了
就快爆post
唔好再提喇好嗎

呢個時候po呢張出黎

呢幕又係好sad

樹多村光巴打,又要準備新post了
加返三隻小豬條link pls

下個post加頭呀

仲有推介劇目,個套垃圾唔洗提
唔好再提喇好嗎

呢個時候po呢張出黎

呢幕又係好sad

樹多村光巴打,又要準備新post了

返緊工呀
搵第2個接手
ykmbot06@gmail.com
唔該星空爸打

星空巴,唔該
Namidairojn@yahoo.com

下個post加頭呀

第一張gif係咩節目

下個post加頭呀

第一張gif係咩節目

星空巴打drice3綜藝既111205
我之前問過
睇緊同嵐踩單車嗰集
淨係睇嵐都覺得好好笑
結衣啲配合又係好萌
三點起身 結衣bb煮好午飯等我食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞