新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
new po lm

好多人都係完左一次過睇

一炮過正好多
同埋出果陣香港好似無咩人討論
我都係見到yt果d跳戀舞先留意到

多得隻舞
好多人後期先知
多得香港零宣傳 tvb 買左都冇人知
個陣韓劇咩太陽 星星 掉老味日日大事咁報
唔知以為收左劇錢

隻舞要領事館班人跳先
香港先多主流媒體講

一炮過正好多

多得隻舞
好多人後期先知
多得香港零宣傳 tvb 買左都冇人知
個陣韓劇咩太陽 星星 掉老味日日大事咁報
唔知以為收左劇錢

隻舞要領事館班人跳先
香港先多主流媒體講

我都係睇完新聞即刻瘋狂睇逃恥

隻舞要領事館班人跳先
香港先多主流媒體講

我都係睇完新聞即刻瘋狂睇逃恥

唔覺新聞講既
邊度睇到?

Now tv 26定25號

逃恥播個陣都冇咁快 完左反而顛左

好多人都係完左一次過睇

一炮過正好多

我通常等到最後兩集開始睇,咁就唔怕劇透,又唔使等咁耐,又有期待大結局嘅感覺
留名

逃恥播個陣都冇咁快 完左反而顛左

好多人都係完左一次過睇

一炮過正好多

追劇正架 一路追 一路討論
一路睇日本新聞 綜藝
仲有期待星期二 有動力
冇咁空虛

前排追逃恥得番最尾2集個陣,基本上每分鐘都諗住結衣,等出新一集等到我好辛苦
新po留名
其實石原同結衣同場或者共演過
新po開得好高質,不過一見兩郎就笑咗
gakki
讀法係
格key?
聽左好多次
gakki
讀法係
格key?
聽左好多次

ガッキー
日文個「小型ツ」係指將前一個字讀得短促
個「ー」就指狀前一個字拉長
新人lm
Lm
新post留名
星空
我搵到720P戀之部屋+PV特典訪問
你可以加返落個DRIVE度
仲有你龍櫻第11集係再放送短縮版,我搵到完整版1個鐘版本 但我搵唔到個夾嘅字幕,每到廣告位就差20秒,我睇要用用播放器搞,有冇人識搞時間軸

720P戀之部屋+PV特典: https://drive.google.com/open?id=0B-DjYzeOQc1qd1V3RlNfM25sdnc
龍櫻11完整版:https://drive.google.com/open?id=0B-DjYzeOQc1qLUpRMnV4RnlQSlU
龍櫻11完整版嘅時間軸唔夾嘅字幕:https://drive.google.com/open?id=0B-DjYzeOQc1qcENEX1ZLMVZEUzg

完整版有咩分別?

多15分鐘

唔係指個結局,短縮版係中間剪下剪下剪剪埋埋剪走15分鐘

咁剪走左嗰啲咪冇字幕?
ps,識調字幕
gakki
讀法係
格key?
聽左好多次

ガッキー
日文個「小型ツ」係指將前一個字讀得短促
個「ー」就指狀前一個字拉長

即係尾果個音要拉長?
其實唔係好識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞