新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
睇少一陣又開左新POST
好痴線
近排真係兩日就爆一個post
推得勁快

辛苦晒一班巴打整drive同執post
星空
我搵到720P戀之部屋+PV特典訪問
你可以加返落個DRIVE度
仲有你龍櫻第11集係再放送短縮版,我搵到完整版1個鐘版本 但我搵唔到個夾嘅字幕,每到廣告位就差20秒,我睇要用用播放器搞,有冇人識搞時間軸

720P戀之部屋+PV特典: https://drive.google.com/open?id=0B-DjYzeOQc1qd1V3RlNfM25sdnc
龍櫻11完整版:https://drive.google.com/open?id=0B-DjYzeOQc1qLUpRMnV4RnlQSlU
龍櫻11完整版嘅時間軸唔夾嘅字幕:https://drive.google.com/open?id=0B-DjYzeOQc1qcENEX1ZLMVZEUzg

完整版有咩分別?

多15分鐘

唔係指個結局,短縮版係中間剪下剪下剪剪埋埋剪走15分鐘

咁剪走左嗰啲咪冇字幕?
ps,識調字幕

冇野啦自膠如果中間好散咁cut,我要成集睇哂調到

我都係睇完新聞即刻瘋狂睇逃恥

唔覺新聞講既
邊度睇到?

Now tv 26定25號

日劇香港個勢真係咁弱
隻舞係日本掀起咁大熱潮 如果係韓劇一早講左
以前咩para para 一 hit 香港都好快知
而家要領事跳先有人理

而家泡菜風當道嘛
BTW,都係果句有麝自然香唔需要搞埋晒D無謂野黎巧立名目
文春報過今年夏季月9係內定 Code Blue 3
希望唔係事實

唔覺新聞講既
邊度睇到?

日劇香港個勢真係咁弱
而家要領事跳先有人理

之前banana pen反而紅得咁快
希望唔係事實

Code blue仲未睇,係咪好差?

唔覺新聞講既
邊度睇到?

日劇香港個勢真係咁弱
而家要領事跳先有人理

而家泡菜風當道嘛

寧缺勿濫
有班無腦韓狗咁既做fans真係影衰晒

唔覺新聞講既
邊度睇到?

日劇香港個勢真係咁弱
而家要領事跳先有人理

而家泡菜風當道嘛

寧缺勿濫
有班無腦韓狗咁既做fans真係影衰晒

識揀一定揀做gakki fans
d人做人睇見都想嘔
屌, 逃恥2 漫畫再開, 冇幾年都唔會有續集啦

內定左CB3,唉 最唔想睇佢做CB

山p
希望唔係事實

Code blue仲未睇,係咪好差?

係時間問題
夏季檔7月
通常藝人唔會連住兩季出連續劇
即係結衣夏季檔助演的話好大機會今年唔會有主演連續劇

13年結衣兩套劇加一套SP
都係春季檔同秋季檔出
逃恥岩岩睇哂結衣仲有咩劇應該優先睇. 剩係睇左lh諗住睇埋lh2

多15分鐘

咁剪走左嗰啲咪冇字幕?
ps,識調字幕

我個字幕係齊對白,但我個完整版連呢啲片段節錄都冇剪加,所以一到呢啲位就差少少

類似例子有動畫bd版用電視版字幕檔會唔夾,原因係bd版冇咗「感謝以下贊助商」嗰十秒

多15分鐘

咁剪走左嗰啲咪冇字幕?
ps,識調字幕

我個字幕係齊對白,但我個完整版連呢啲片段節錄都冇剪加,所以一到呢啲位就差少少

類似例子有動畫bd版用電視版字幕檔會唔夾,原因係bd版冇咗「感謝以下贊助商」嗰十秒

可唔可以話我知有幾多個位要執,我依家搞

心醬
有D想養隻 但又有D怕蟋蟀
逃恥岩岩睇哂結衣仲有咩劇應該優先睇. 剩係睇左lh諗住睇埋lh2

父女7日變
今日子
飛空公關室

好奇怪,通常睇劇好睇都好睇完就算

結衣呢套睇完會好多人睇番之前

我覺得

一定要睇: 逃恥 今日子 飛翔 legal high 父女 my boss my hero

可睇可唔睇: s警官 code blue smile 龍櫻 涉谷15 辣妹

唔撚洗睇: 全開
lm

心醬
有D想養隻 但又有D怕蟋蟀

呢集係邊套綜藝?有冇link?
THX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞