新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
追追下美劇見多人講 睇逃恥 結果中晒毒 變咗想追返結衣啲劇
而家用緊gakki做手機wallpaper

一q樣

好多人中哂毒 有女朋友既巴打都會想同女友分手要Gakki

有結衣做女友真係10世修到
好想睇真知子呀 好可愛
睇完呢套野 毒引上身
唔知結衣仲有無機會同堺雅人合作

legal high 就真係未必
雅人叔話太多台詞要背 唔想再拍

個角色做得好好 但真係好撚辛苦

個角色做得好好 但真係好撚辛苦

第二季 漫畫家個集最癡線
要扭埋屎忽花 又揼埋心口
笑到肚痛

一q樣

有結衣做女友真係10世修到

結衣直頭就係天使
文春報過今年夏季月9係內定 Code Blue 3
希望唔係事實

個人幾鐘意睇CB
一嚟啲主角我幾鐘意睇
二嚟mr children 首主題曲又好聽
真係有S3唔知會唔會有新實習加入
如果係咁結衣既戲分應該會又少左

呢D事務所會傾, 講真而家結衣已經係大牌主演級
你仲要佢做助演,仲要係同山P助演, 你話界雅人都算
要拍都要爭取番雙主演, 再戲份少彩佢有味

而加嘅結衣同嗰陣差好遠啦
點會仲比佢助演 事務所點都唔肯
不過結衣CB個角色冇乜笑容 賣唔到萌
中左毒,想傳染埋比d fd ,但係佢地對日劇0興趣

一q樣

結衣喺<逃恥>入面個造型加埋角色性格樣樣都好屈

咁剪走左嗰啲咪冇字幕?
ps,識調字幕

我個字幕係齊對白,但我個完整版連呢啲片段節錄都冇剪加,所以一到呢啲位就差少少

類似例子有動畫bd版用電視版字幕檔會唔夾,原因係bd版冇咗「感謝以下贊助商」嗰十秒

可唔可以話我知有幾多個位要執,我依家搞

一開始就要+3秒
到咗片嘅0:08:24,就要再+17.5秒
到咗片嘅0:25:18,要再+4秒
到咗片嘅0:38:03,要再+18秒

執好
星空巴真係好屈機

下個topic : share?
lm

一q樣

結衣喺<逃恥>入面個造型加埋角色性格樣樣都好屈

全部滿分

咁剪走左嗰啲咪冇字幕?
ps,識調字幕

我個字幕係齊對白,但我個完整版連呢啲片段節錄都冇剪加,所以一到呢啲位就差少少

類似例子有動畫bd版用電視版字幕檔會唔夾,原因係bd版冇咗「感謝以下贊助商」嗰十秒

可唔可以話我知有幾多個位要執,我依家搞

一開始就要+3秒
到咗片嘅0:08:24,就要再+17.5秒
到咗片嘅0:25:18,要再+4秒
到咗片嘅0:38:03,要再+18秒

執好

gakki: 你可以成為我的男朋友嗎?

gakki: 你可以成為我的男朋友嗎?

請和我結婚吧

OK喎

咁好多人都10年唔睇一套日劇,都睇左
未必既,不過人地唔睇咪由佢
走寶

我要逼我全部朋友都睇逃恥呀!!
要令佢地成為結衣既粉絲

咁好多人都10年唔睇一套日劇,都睇左
未必既,不過人地唔睇咪由佢
走寶

佢地走寶由得佢
結衣同其他女仔冇得比
文春報過今年夏季月9係內定 Code Blue 3
希望唔係事實

個人幾鐘意睇CB
一嚟啲主角我幾鐘意睇
二嚟mr children 首主題曲又好聽
真係有S3唔知會唔會有新實習加入
如果係咁結衣既戲分應該會又少左

呢D事務所會傾, 講真而家結衣已經係大牌主演級
你仲要佢做助演,仲要係同山P助演, 你話界雅人都算
要拍都要爭取番雙主演, 再戲份少彩佢有味

而加嘅結衣同嗰陣差好遠啦
點會仲比佢助演 事務所點都唔肯
不過結衣CB個角色冇乜笑容 賣唔到萌

黎緊套sp咪係助演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞