新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
星空巴 我o岩o岩request左個 google drive
email: lexxok@gmail.com

唔該巴打
逃恥岩岩睇哂結衣仲有咩劇應該優先睇. 剩係睇左lh諗住睇埋lh2

父女7日變
今日子
飛空公關室

好奇怪,通常睇劇好睇都好睇完就算

結衣呢套睇完會好多人睇番之前

我覺得

一定要睇: 逃恥 今日子 飛翔 legal high 父女 my boss my hero

可睇可唔睇: s警官 code blue smile 龍櫻 涉谷15 辣妹

唔撚洗睇: 全開

成段下次加係頭post就岩

我覺得

一定要睇: 逃恥 今日子 飛翔 legal high 父女 my boss my hero

可睇可唔睇: s警官 code blue smile 龍櫻 涉谷15 辣妹

啱呀 全開一定唔撚洗睇

我覺得

喜愛gakki既痴線佬唔使提都知唔使睇
逃恥岩岩睇哂結衣仲有咩劇應該優先睇. 剩係睇左lh諗住睇埋lh2

父女7日變
今日子
飛空公關室

因為結衣以前冇留意開明星. 聽就聽得多佢個名. 係逃恥咁hit所以睇. 一發不可收拾.好可愛

父女7日變
今日子
飛空公關室

我覺得

我屋企隻xxx都唔睇系列

咁剪走左嗰啲咪冇字幕?
ps,識調字幕

我個字幕係齊對白,但我個完整版連呢啲片段節錄都冇剪加,所以一到呢啲位就差少少

類似例子有動畫bd版用電視版字幕檔會唔夾,原因係bd版冇咗「感謝以下贊助商」嗰十秒

可唔可以話我知有幾多個位要執,我依家搞

一開始就要+3秒
到咗片嘅0:08:24,就要再+17.5秒
到咗片嘅0:25:18,要再+4秒
到咗片嘅0:38:03,要再+18秒

父女7日變
今日子
飛空公關室

我覺得

MBMH其實配角都講唔上
都冇戲份既
CB, SMILE都叫助演
smile要睇啦,結衣個look咁靚

mbmh真係半個路人
如果加重D戲份睇佢嬲少主一定好好睇
結衣咁多套男主角
始終都係堺雅人最屈機

心醬
有D想養隻 但又有D怕蟋蟀

呢集係邊套綜藝?有冇link?
THX

我都係用日文字search gakki豹紋守宮搵出來
都想知邊套
其實gakki同户田係咪真係不和
追追下美劇見多人講 睇逃恥 結果中晒毒 變咗想追返結衣啲劇
而家用緊gakki做手機wallpaper

心醬

THX

都想知邊套

https://www.youtube.com/watch?v=E3lX1sgnoJk

搵到個韓狗字幕既

心醬

THX

都想知邊套

https://www.youtube.com/watch?v=E3lX1sgnoJk

搵到個韓狗字幕既

google張圖搵到節目名上bilibili即刻搵到

http://www.bilibili.com/video/av2658175/
點解講到cb咁差,我覺得都唔算差呀

一q樣
文春報過今年夏季月9係內定 Code Blue 3
希望唔係事實

個人幾鐘意睇CB
一嚟啲主角我幾鐘意睇
二嚟mr children 首主題曲又好聽
真係有S3唔知會唔會有新實習加入
如果係咁結衣既戲分應該會又少左

一q樣

好多人中哂毒 有女朋友既巴打都會想同女友分手要Gakki
星空巴真係好屈機
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞