新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
岩岩真係同女朋友嘈到講分手
有望長期set gakki做wallpaper

痴線
用緊兩部電話 ,一部wallpaper 女友 ,一部係Gakki

都唔知係好事定壞事

我都有呢個危機
岩岩真係同女朋友嘈到講分手
有望長期set gakki做wallpaper

痴線
用緊兩部電話 ,一部wallpaper 女友 ,一部係Gakki

都唔知係好事定壞事

我都有呢個危機

如果gakki黎香港
全香港既男人會唔會暴動

都唔知係好事定壞事

我都有呢個危機

如果gakki黎香港
全香港既男人會唔會暴動

唔撚撈都要去睇結衣
追追下美劇見多人講 睇逃恥 結果中晒毒 變咗想追返結衣啲劇
而家用緊gakki做手機wallpaper

一q樣

二q樣
麒麟之翼uploaded

岩先up埋 S-最後的警官

睇legal high覺得呢到好有潛力
每次見到bb 晚靚相都好想set做手機wallpaper
但一諗起要面對女朋友叫個煩人就放棄了
如果結衣bb黎香港 我諗全港男人都會冒住分手既危機去見佢

笑左出聲

笑咗

見下偶像姐
唔洗咁大獲呀
有冇巴打有哂結衣bb D歌
揾咗好耐都冇

見下偶像姐
唔洗咁大獲呀

佔有慾太強

笑左出聲

麒麟之翼uploaded

岩先up埋 S-最後的警官

星空巴 麻煩你了
小弟有啲劇同戲搵唔到 遲到入伍申請
lkogakki@gmail.com

都唔知係好事定壞事

我都有呢個危機

真係?
同佢嘈又唔係話完全因為ガッキー既
只係心入面多左樣寄託
所以唔會好似以前咁忍鳩佢
講左少少不滿 佢就話想分手

依家覺得佢樣樣都篤眼篤鼻
有冇人有720P轉職代理人第1集??

我只搵到個704*396版本
文春報過今年夏季月9係內定 Code Blue 3
希望唔係事實

Code blue仲未睇,係咪好差?

咁多套入面最冇表現既一套
其實究竟點解會咁
個個睇完逃恥都係有空虛感
我見百度D人又係咁講

對於美好既野都會有空虛失落

因為現實冇,有好憧憬, 結衣呢個人妻太正

套劇亦太暖,睇得好舒服, 好想繼續睇落去

一完左就梗係失落啦

無錯
係你手嘅時候唔覺

但一無左完左先會察覺

今日係街又見到了,好開心

邊到有
文春報過今年夏季月9係內定 Code Blue 3
希望唔係事實

Code blue仲未睇,係咪好差?

咁多套入面最冇表現既一套

呢套野睇山p 結衣個角色真係可有可無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞