新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike

結衣套新劇 , 之前用來自星星的你 果種訪問式手法。
但後段唔同咗。。。結果都冇咗呢種訪問式拍攝手法 有D 失望

集集都係用番唔同既日本綜藝
第一集係情熱大陸
結衣套新劇 , 之前用來自星星的你 果種訪問式手法。
但後段唔同咗。。。結果都冇咗呢種訪問式拍攝手法 有D 失望

呢張圖真係睇咁多次都好好笑
星空巴 拜託你了
gakkilovelovelove@gmail.com

呢張圖真係睇咁多次都好好笑

我都想學日文

我都係 尋日買左本日文書試下自己學下
新垣結衣堺雅人續集戰開打 《月薪》恐讓《半澤》難產

由新垣結衣(左)、星野源主演的日劇《月薪嬌妻》,傳擠掉《半澤直樹》將拍續集。(翻攝自網路)〔娛樂頻道/綜合報導〕超夯日劇《月薪嬌妻》日前播畢,清新女星新垣結衣攜手星野源上演契約結婚,羞澀純愛讓收視率一路狂飆,結局更突破20%大關,以20.8%高收視作收。傳出《月薪》的高人氣讓TBS電視台計劃拍續集,甚至為此想將堺雅人主演的《半澤直樹》續集暫且擱淺。

據日媒報導,《月薪嬌妻》深獲觀眾喜愛,該劇有望在今年春天推出特別篇,預計夏天拍攝續集,更將進攻大銀幕拍攝電影版,因此讓TBS電視台萌生放棄拍攝《半澤直樹》的續集念頭,《半澤2》恐遙遙無期。

特別版、續集、電影
劇毒
新垣結衣堺雅人續集戰開打 《月薪》恐讓《半澤》難產

由新垣結衣(左)、星野源主演的日劇《月薪嬌妻》,傳擠掉《半澤直樹》將拍續集。(翻攝自網路)〔娛樂頻道/綜合報導〕超夯日劇《月薪嬌妻》日前播畢,清新女星新垣結衣攜手星野源上演契約結婚,羞澀純愛讓收視率一路狂飆,結局更突破20%大關,以20.8%高收視作收。傳出《月薪》的高人氣讓TBS電視台計劃拍續集,甚至為此想將堺雅人主演的《半澤直樹》續集暫且擱淺。

據日媒報導,《月薪嬌妻》深獲觀眾喜愛,該劇有望在今年春天推出特別篇,預計夏天拍攝續集,更將進攻大銀幕拍攝電影版,因此讓TBS電視台萌生放棄拍攝《半澤直樹》的續集念頭,《半澤2》恐遙遙無期。

特別版、續集、電影
劇毒

等到下世
續集好驚會爛
續集好驚會爛

唔好拍續集 主線已經做得好好
續集好驚會爛

一句講哂,有你睇唔睇
入黎都係為左睇痴線佬
聽住先啦
電視台想同事務所肯唔肯接係兩回事
唔止結衣
仲包括星野源
甚至野木亞紀子
入黎都係為左睇痴線佬

為gakki瘋 為gakki狂
續集好驚會爛

續集多數爛
日本當紮女星新垣結衣擔正的TBS日劇《逃跑是恥辱但很有用》人氣熱爆,收視由首集的10.2%暴升至大結局的20.8%,帶挈她在圈中的地位大大提升,在最新出爐的2017年度女星劇集潛在收視及酬勞排行榜中,結衣BB便力壓一眾勁敵,憑着16.3%的成績位列第2,拍劇身價亦有200萬日圓(約13.4萬港元)一集。

結衣BB僅不敵於日劇天后米倉涼子,醫療劇《Dcotor X 4》取得理想成績的米倉,以17.5%的成績排名列前茅,其拍劇身價則高踞555萬日圓(約37.1萬港元)一集,可謂頂級中之頂級。第3位是15.7%、薪酬250萬日圓(約16.7萬港元)的石原聰美,其他入圍十大的順次有綾瀨遙、北川景子、長澤正美、吉高由里子、柴咲幸、有村架純和松岡茉優。

有見及此,有傳TBS盛傳已放棄斟堺雅人拍《半澤直樹》續編,改為力谷《逃恥》,正計劃開拍第二季及電影版。然而開拍與否也要問過男主角星野源,事關他如今亦是各大電視台的搶手貨,除TBS外,盛傳NHK正力邀他做晨早劇男主角,甚至承諾數年後讓他擔正大河劇,而NTV和朝日電視台亦對他虎視眈眈。

呢啲咁嘅"報道"聽住先啦
係咪3月前都唔會有新野睇

仲要講到推遲半澤2
講到好似堺叔接硬咁

仲要講到推遲半澤2
講到好似堺叔接硬咁

我係電視台都會想開半澤多d喎 收視多一倍
續集好驚會爛

一句講哂,有你睇唔睇

最好出sp同電影算啦
再出劇我覺得實會拖
係咪3月前都唔會有新野睇

正路係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞