新垣結衣 (7) 這樣會讓我越來越喜歡你啊...

1001 回覆
104 Like 3 Dislike

我都係痴線佬星空巴
january06012017@gmail.com

星空巴麻煩你
chakk419@gmail.com

星空巴打,萬分感謝你
stepbystep281216@gmail.com

星空巴
billy1061993@gmail.com
中意GAKKI有一個好大問題

就係佢經常隱身,冇劇拍個陣完全做失蹤人士

唔上社交,唔去綜藝,完全與世隔絕

你道行未夠
過多排你就可以好似呢度班痴線佬咁
與gakki同在
岩岩同gakki食完早餐準備番工

Gakki岩岩同我講路上小心
睇完《逃恥》就中咗伏
早知唔search戀舞啦

唉如果套野早兩年出又畀我睇到,就唔洗錯過咗,慶幸男主角好似我咁冇走寶,嗰句「將我們真正的想法傳達給對方」真係金句

一路睇一路湧現回憶,多謝《逃恥》畀我知道有啲野唔應該逃避
中意GAKKI有一個好大問題

就係佢經常隱身,冇劇拍個陣完全做失蹤人士

唔上社交,唔去綜藝,完全與世隔絕

要宣傳新劇先上綜藝
好有愛
咁又一半post
好想放假睇戲+綜藝
Gakki 上幾次007果個節目都好好笑
表露真性情
咁又一半post
好想放假睇戲+綜藝
表露真性情

見到b站d人話結衣同堺雅人上節目先輕鬆d
係真唔係
睇完《逃恥》就中咗伏

唉如果套野早兩年出又畀我睇到,就唔洗錯過咗,慶幸男主角好似我咁冇走寶,嗰句「將我們真正的想法傳達給對方」真係金句

中左毒好失落好辛苦
可能從冇睇過仲好

Gaki有冇邊套都係咁治愈
咁又一半post
好想放假睇戲+綜藝
表露真性情

見到b站d人話結衣同堺雅人上節目先輕鬆d
係真唔係

唔駛咁認真
99.99999999%都係自己腦補
睇完《逃恥》就中咗伏

中左毒好失落好辛苦
可能從冇睇過仲好

飛翔呢套都有佢背後意思
不過以工作既角度去帶出主題為主
冇逃恥咁 愛情比例較多
冇話咁治愈
不過都可以一睇
睇完《逃恥》就中咗伏

中左毒好失落好辛苦
可能從冇睇過仲好

飛翔呢套都有佢背後意思
不過以工作既角度去帶出主題為主
冇逃恥咁 愛情比例較多
冇話咁治愈
不過都可以一睇

多謝巴打
翻睇左次逃恥
去完新婚旅行返黎果度個look真係好靚
翻睇左次逃恥

過幾個月後先翻睇

本身都咁諗 最後忍唔住
好靚呀真係
依加每日起身就上呢個post睇下有咩update
但睇完之後就好空虛
翻睇左次逃恥

翻睇中
個人最鐘意第5集
野餐果度分享自己經歷 / 安慰朋友 / 安定百合既擔心
最後雙方有同識大家扶住大家
好治癒
但睇完之後就好空虛

+1

就算唔留言都睇下班友

好掛住結衣呀
但睇完之後就好空虛

+1

就算唔留言都睇下班友

好掛住結衣呀

痴線佬集中營
有手巴打
有結衣BB 響逃恥入面嘅造型而又打直的 wallpaper?
揾左好多都係得打橫,一係就得婚紗果張
我想要響屋企做野d look
翻睇左次逃恥

翻睇中
個人最鐘意第5集
野餐果度分享自己經歷 / 安慰朋友 / 安定百合既擔心
最後雙方有同識大家扶住大家
好治癒

果幕都好正
結衣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞