Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(5) Parklife park area

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
我見個個巴打部電腦好似好勁咁😂😂
頂我就係咁既情況 我仲以爲係我部腦太廢
巴打你裝咩mod 我有時lag到game都開唔到 明明工作管理員得佢一隻game
唔好意思 新手想問下用21:9吋既mon 玩係唔係點set 都有黑邊?
無野了 sorry
最大路果堆TME,81 tiles, advance vehicle options, network extensions 2, metro overhaul
enable左既4x個左右
assets無專登數過
的確係好多都幾勁,不過呢隻game 多核優化做得不好,所以佢地都不會比你i5 好好多。
諗住升ram 點知2133無哂 又唔知2400支唔支援到
推一推
我搵到呢隻
https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=835226091
但正如Comment所講用唔到係left hand traffic
如果唔玩靠左行駛 真係唔識玩
諗諗下好似用Fine Road Anarchy + TMPE就得,跟手畫D hatch上去。
我而家將高速公路 靠右唔比行重型車 搞到慢線塞車
上底板官網睇自己塊板型號sup唔support
1. Ronyx69 Expresway, Tokachi Shutoko Expressway (CSUE冇咩特別);用Anarchy + Move It 自己畫就要自己用 Prop Line Tool / Networked decal 加返marking
2. 呢個係C:S引擎限制唔係mod改嘅嘢
有沒有巴打識用Transport Lines Manager Reborn 9.0.2?
我唔識整班次 成日都空車出黎
你最好搵番2133 ram 會用最低 hz 來運行, 2400 等於 2133.
因為2133無出啦 所以先問2400用唔用得
咁真係要睇番你塊板, 不過,一般都不會出問題。 除左d 好特殊既例子。
唔該巴打 對電腦唔係幾熟
偏偏呢DMOD先係扯RAM扯FPS既源頭
Assets我都Del得就Del
新手玩唔多識, 想問下set左一個地方做林業區之後係咪仲要起番普通工業區做加工之類? 定係林業區入面已經包埋伐木廠同加工廠?
林木區會自己興建伐木廠同加工
但石油/礦石挖光會自動變做加工廠
原來會包埋,thx
一萬的都塞死,其實都係一種成就。 不過,路呢種野都係 case by case. 不過一般都有分主路同小路, 主路十字路口要少小路可以自由好多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞