Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(5) Parklife park area

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
其實有6 Lane one way, 2 lane one way 點解冇4lane one way
用呢個Asset piece model點可能幫你做晒咁多可能組合出嚟,一開始就係有缺憾,而家係將貨就貨
起呢個好麻煩成日都要拆規劃好既路變相拆樓起,初頭仲以為只要係路就直接蓋上去就得。
之後開新局玩返巴士
起下起下先發覺成個城都係辦公室 完全無商店同住宅需求 係咪中bugs ?
有8成中左
有無mod係可以set一棟樓可以多d人住?
d屋進化到廿幾三十層樓都係得25人住
有無方法整返好
暫時無
新手重玩左好多次先玩到個save上到14萬人
mass transit 入面自己改
window 10用steam或者直接開exe都係開唔到game,重裝都解決唔到

有冇解決方法
用ploppable rico
我SET到果幾棟香港屋邨起碼住二百幾三百戶
Apartment果D特登數佢一層有幾多隻窗黎計
唔該哂
你啲交通點頂
想問下我想有d 日本樓mod 但點解我訂閱左但d 樓都唔係果d 日本樓既???
如果係growable嘅mod你要連埋district style一齊download再set啱個district style 先得

rico嘅就一定要down rico mod再自己一座一座起
Auto bulldoze mod 死晒
曾經sale試過deluxe平過普通
其實正常世界唔會有 有時寧願自己畫都唔用預製 感覺好啲
但自己畫D分叉成日爛texture
試下Automatic Bulldoze Simple Edition用唔用到
所以果D位唔可以一次起太多同埋路起碼要4線雙向
Apartment/日本團地可以起多少少
我睇某youtuber玩依隻game,佢住宅區整勁多行人路單車徑,完全無塞車,但佢d火車站塞撚到爆哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞