Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(5) Parklife park area

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
6卡車
請問自動del廢棄建築既mod分享下?
一到左死亡期,日日del到手軟

https://www.viathinksoft.de/tmpe/wiki/index.php?title=Modified_path-finding
Dynamic Lane Selection 同 Advanced Vehicle AI 都唔一樣
裝左tm:pe開左improved ai
點解d車都仲係唔識用其他線 6線死都淨係用兩條
可以點搞
1. 因為啲車全部去同一個目的地
2. Improve Vehicle AI 係調整lane-changing,Lane Connector係郁node啲lane,唔係開咗前者就變走晒啲問題
有wiki可以睇
wiki? 呢隻game自己既wiki?

https://www.viathinksoft.de/tmpe/wiki/index.php?title=Modified_path-finding
Dynamic Lane Selection 同 Advanced Vehicle AI 都唔一樣

[edit]
應該話係TME個manual先啱
死亡期你清屍體清得切係唔會有廢棄建築㗎
尋日無啦啦扯爆16GB RAM係咁彈
結果又要去剷咁D唔用既Prop
然後又狂彈error爛save
下點清,起十座火葬場都唔夠佢死得快
你唔解決只會有下一次,其實唔清等佢自己慢慢起就冇咁易有下一次死亡期
Error好似因為呢個MOD出事
Comment發現有人同我情況差唔多
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=929114228
有無人起自然公園個陣成日火燭一把火燒晒

攪到要起十幾座消防直昇機場係附近

一出事好似軍隊咁成堆飛過去
減到45蚊
想入手
入啦好時機呀
仲有其他Dlc都買得過
決定買晒佢
我仲諗緊好唔好買Parklife好
又想買Planet Coaster
但驚玩唔切
屌 上星期買左natural 同mass transit先黎減價
parklife同green city補唔補得過?
唉.....同我以前一樣
買完主程式+snowfall+after dark就black friday
早買早享受啦
減到45蚊
想入手
入啦好時機呀
仲有其他Dlc都買得過

買住原版先
見你地話咩都有mod
咁我講果兩隻值唔值得補買埋
Parklife冇特價
Green個人認為可有可無
Parklife多啲野玩
我都想買
關咩事
我唔用mod都覺得好多野玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞