Cities:Skylines 自由度最大建城遊戲(5) Parklife park area

1001 回覆
13 Like 1 Dislike

岩岩換左新機但一開New game就停左係到
背後有聲但畫面就唔郁
有冇人知點解?

利申:冇裝任何mod同assets
裝曬driver未
乜都裝晒啦
新野 不應該有問題。。。 點諗都只會係 driver 問題。

btw, 估唔到你粒u 咁勁用 1050ti. 其他game 應該幾責使。
同埋隻牛魔王
我電腦白痴
想問呢個咩黎?
想買,我係咪應該去steam買最抵
同埋應該買邊個版本
我見有普通版,deluxe edition, collection版?

另外係咪要去711買steam卡先得
普通版得啦 最緊要DLC
你計返 collection 會不會太貴, 最重要既 dlc 有 mass transit , after the dark 同 snow. 我覺得。
Del 哂啲mod asset 就開到
新手留名?
依家做緊特價,有冇話邊個DLC係必買呀?
好似3百幾
陣間買gift card今晚開局
Thx bros
我不知點解。 snow fall 主要係多左 雪地場 同 電車比你玩。
如果你鐘意雪景同電車 可以買
不過玩雪景個地圖白色 好傷眼
想問下個 shelter 成日話冇食物要點搞,
上網睇就話要放近d貨運站, 但係住宅區個邊要點搞
因為個鏟雪車功能好廢
而且會搞到周圍大塞車
我有green life after dark mass transit park life
Snowfall 我覺得太廢冇買 Park life買咗但覺得冇乜用
新手留名
琴晚買咗普通版

咁覺啲路好難起,成日都紅色起唔到
Mass transit 暫時覺得好複雜 (之前玩開simcity )
Plan 巴士線同地鐵有咩策略? 多站啲好定多啲線好?
學校可唔可以小學中學獨立adjust budget? Day & night 嘅budget 有咩分別?

唔該各位
砌左新女weekend諗住開新局
只不過係800個assets左右,行1080p高畫質(not ultra) 都成日得個20fps 前後

i7 8700k 32ram 1080ti SSD
用埋asus z最top 個塊gaming board

買晒,費事煩,選擇困難症
不過尋晚玩咗陣啲掣唔太熟
例如起完一段想即起第二段但佢個起點係第一段開頭唔係第一段結尾,成日要撳x取消好煩
我見巴哈介紹話Green Cities個it專業區可以解決交通問題
係咪即係我整一堆商業區,則邊整幾個it專業區辦公室,咁馬路上就唔會有冬甩車同平時工業區果d笑貨車?
佢係原材料車+出貨車都唔會有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞