[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (7)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
btw,
tony 套甲啲武器好撚全面
好撚型
Tony: tell me, do you bleed?
Thanos:
Tony: you will.
為左唔駛戴眼罩
佢話點解裝左眼都係咁黑,。姐係預計會睇到野啦
勁到咁都只係刮損佢少少皮
我諗起big hero6 果d microbot
納米甲講到點變都得咁
唔緊要啦
三個入面差thor未上位
咪比多d機會thor
d 冇眼罩figure 賣唔去
Dark到雷神都睇唔到野
Dc狗又輸
岩岩啪入去碌唔正隻眼 慢慢直頭戴左color con咁
頭先1645 ISQUARE d觀眾
不斷行黎行去 大陸狗又不斷講野
好在係睇第2次
時間係力量面前係垃圾

佢講既random 其實係dr strange 刻意安排
本身已經預知未來有一個方法可行
但代價就係先死一半人

Im 應該係睇過果個未來既方法
而dr. 亦都知自己會消失
所以先用粒石換佢條命
跟住係咪deadpool
之後就ant man
再之後就下年cap marvel 了
變左好似d日本動畫咁,神族角色要有異色曈,異色曈角色d能力又特別勁
Mark Ruffalo之前爆過Hulk同Rocket有路,但今集唔見有,即係下集先有
Venom 幾時?
Strange 真係太勁
sony 自己食
可能係暗中等wasp 救
Ant man and the wasp trailer wasp 話咩 if you asked me for help you would never have gotten captured

Btw 咁ant man and the wasp 應該係 CW 同 IW 中間
10月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞