[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (7)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
時間表好似冇話拍x-factor
M記隻GAME有出,好撚型D招,仲要有招係變左成架戰機咁既樣無出係套戲入面
無錯 你見佢傷口無點復原
黃色戰衣😛 好似到而家都未著過
全套野最唔撚明得一個位,覺得真係好唔合理
之前avg2吹到vision幾勁幾勁,仲係infinity stone持有者,再加埋以前連登大力吹奏witch實力勁過晒好多英雄。
到頭來兩個聯手連Thanos兩條o靚都打唔過,WTF??

p.s.無追post,純睇電影
電影Vision第一句咪講咗係特殊武器所以令到佢不能再生囉
又要用屎眼睇屎眼聽
之後又問問問
我屌你個老母啦

vision 仲係比人偷襲

不幫cap 加bw 出黎打果幕堅好j
無睇defender
不過defender好真實系feel
佢地係咁捱打真係睇到我眼都突晒
今日睇完先知,ca+widow+falcon係勁過vision+witch,咁avg2打得咁辛苦做乜9
Hugh jackman多數唔會
都話左唔拍
除非真係出好高價叫佢客串
最後Thanos去到果個湖面老遠果個人我仲以為係Death
都係 明明幾好睇 唔計luke同iron
你試下比人偷襲插一刀心口 然後同人打
佢支野係有特別力量令vision 重組唔到 同埋影響粒心靈石
D合體技好好睇
Corvus其實有矛就不死
佢詐死都係參考呢個設定
當然又係nerf左
話Hulk會係套甲到爆出黎 結果無爆到
話隊長會死 又係無死到

btw Dr strange 比完時間寶石Thanos之後好似咪同ironman講左句依家先係final round咁既野 係我聽錯記錯定係伏筆?明明dr strange話係咁多未來入面有其中一個會贏 而最後佢死果時好似都仲好淡定 係咪佢一早知如果要贏就會咁?但係佢死左成件事又解唔通 死左又點知未來會點 請大家有興趣討論下 同埋蜘蛛俠套甲真係驚喜 終於係漫畫入面果套機械蜘蛛腳裝 睇到果下真係想叫出黎
唔係佢做真係爭好遠,好想睇佢同im產生既火花
同dr strange唔再係三流魔法師
今集真係睇到佢勁個面
屌你一開波比人插得入已經唔合理啦
之後仲要有witch幫佢heal撚左陣,成場都成個廢材咁,仲垃圾過strange
其實asgard d人平均都咁渣,點樣守衛九界
唔撚係一有事就要奧丁同索爾幾個王族自己出征掛
係既都唔怪得佢變廢老
比哂啲石佢 下集絕地大反擊
唔識寫佢,搞到一路做傷殘人仕
街頭英雄
Netflix咁多套都係同電影同一個宇宙觀
最佳Support
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞