[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (7)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
其實化灰嗰陣有冇人一吓冇哂緊張感 變番花生mode
好 我就睇你點扭橋
antman 2同cm幾時上
antman 今年

antman真係驚喜之作
佢同Spidey都係玩膠化路線
其實都係鋪排姐
不過故事上的確係random
我仲諗住Spidey應該仲會有獨立電影唔會死,黑豹啱啱先出場都唔會死,結果死撚晒
曼德拉效應?
仲未接受到有人死
你估真係死?
仲未接受到有人死

除左thamos 個女之外個個都係消失
咁豬點同ww比...
Loki
我會咁睇 要接棒 所以下集安排佢地多啲戲份 等大家睇完都安心同佢地講再見
但係點解佢地戲入面冇份死就等故事繼續講
平行時空?
antman 2同cm幾時上

6月
出年3月
另一下化灰深刻我覺得係failcon化時war machine搵緊佢
跟住wm未發現到sam時sam已經變灰
wm仲on99問 wheres sam

好想睇返civil war captain同條女嘴果陣
failcon同Bucky係到食花生
有time stone就知可以點救啦 根本只係暫時死住先
點解failcon話見到hulk會尷尬
睇到出Russo brother有用心寫tony同peter嘅關係
記唔記得im3飛機救玩flying monkey

Titan上Spidey做同一樣嘢救guardians
唯一唔同就係佢記唔到啲人名

呢度好睇在喺Spidey身上搵到tony嘅影子
但又未去到tony嗰個境界
最想睇返avengers一齊出任務一齊開party 9up 好似avg2咁樣
因為你理解能力有問題
你係咪真係有睇晒所有復仇者聯盟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞