[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (7)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
你見佢整左成套戲個身都整唔番就知
見到cap佢地拉大隊救vision同sw個度.起曬雞皮
影視台大佬出分身喇
大家想討論維持正常就識點做
狗估:都應該係玩多次元時空...基本上呢個次元已經係輸咗 ...死既,消失既就已經係事實。六粒石齊 ,已經無任何野打得贏佢。包括神

唯一可以做既,就係tony 再集合多一次聯盟,搵埋蟻俠 驚奇隊長 果堆 ,學你地話齋搵搵有無方法回到過去,重新來過,以前果0的就係黑歷史。呢次就正式集合打狗thanos...(乜咁似X man 某套既?)
接矛果下真係要gif
sw係睡房個look
因為我好怕蟻
所以蟻人係我唯一一套無睇嘅Marvel電影
而家有少少想追返
咪係,講一次無人應又食一堆負皮就自己摺埋啦,講完又講
怕蟻
火影
大佬唔好咁痴線啦

點解trailer會有hulk
Q&A

1. avg3中間有提蟻俠同箭佬俾人軟禁緊
2. 蟻俠2係講蟻俠佢地逃走緊
3. avg4片場相流出100%有蟻人出場
4. trailer好多位fake人

不如估下
會唔會呢個其實係
avg4 既畫面
唔想quote太長,分裂的貓靈巴個q&a直情係懶人包 會唔會太好
雷神新武器有彩虹橋嘅傳送功能依樣都miss左既話不如睇多次啦屌
你查下字典咩叫致敬啦不如
遲啲av4個預告唔知要j幾耐
要聽埋bgm先得
個下真心係有絕望中嘅曙光嘅feel
有諗過, avg3用avg4既片黎做trailer
係就癲
係真
我見到trailer成堆蟻移動 好想嘔
真心好好睇 我睇左七次
佢入面啲蟻整到好可愛 唔似真蟻
黑豹事前應該無諗過咁收得
Avg4 trailer再加返呢一幕 等大家發揮想像力
好cute 唔怕
Am好好睇
Captain marvel trailer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞