[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (7)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
明明我記得trailer 有見倒hulk (唔係bruce)
係wakata 出現
主要係佢講佢做哂野都導向緊去佢要嘅唯一贏到嘅時間線
1.等登要件cloak唔俾thanos揸拳
2.要留tony條命
因為得佢知個條線會發生咩
但佢一定要消失之後先有機發生到
但佢一消失就干涉唔到
所以未去之前將所有不確性排除左
盡能力導向未來
之後嘅野all in tony佢地重係到嘅人
幾時出 adam
咁你睇返gotg 其實啲外星人都唔係咁勁姐
Asgardian有幾倍地球人實力算係咁
之前睇過有post講Captain Marvel獨立電影Ronan有份
佢根本就係最撚好抽個個黎
特殊武器能刺穿任何東西
屌你老味千手觀音+影分身
一下比Thanos解開左
Cm nick fury ronan
明明我記得trailer 有見倒hulk (唔係bruce)
係wakata 出現

trailer 有個鏡頭成班人有埋hulk一齊係樹林衝上去
好似電影冇左呢度?
Netflix 嗰d係同一個時空咩?
肯出幾秒都好
成班友壓制得住thanos果下已經抵讚,估唔到靠幾條友都做到,仲要已經有5粒寶石
可惜衰sl on9
可唔可以練到唔駛用手畫魔法陣? 好似dr strange個道士咁
nick fury未單眼既時候開始故事
m記選角好少死錯人
佢話幾十歲人好難keep 咁大隻
最佳Support
睇撚到點樣俾人fake 32個超級英雄響同一幕添
屌你老味32個博士丫嘛
屌你老味千手觀音+影分身
一下比Thanos解開左
成班友壓制得住thanos果下已經抵讚,估唔到靠幾條友都做到,仲要已經有5粒寶石
可惜衰sl on9

果度真係as a team 有晒plan 咁打
所以thor咪要係咁周圍走囉
真係爭啲贏
同時說明左Thanos係好撚柒勁 但唔係無敵
應該係為拍trailer而拍,
仲有thor醒時成班同佢打招。
蜘蛛仔著新戰衣係圈內跪,畫面同電影都唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞