[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (7)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
呢個同內戰係咪隔左兩年 時間
死嘅未必真係死,生嘅未必真係生
呢啲巳經同依家堆角色 差十幾個層次
而家話比你知咁下集播咩?
有時唔連戲都唔出奇
只係如果用鎚啲碎片 感覺佢勁都勁得合理d
其實用行星核心煉野已經夠勁啦
唔係仲有個gog片尾條友咩
用念力個個真係勁正
開波㩒住dr. strange黎打仲可以應付埋im spiderman
點知被蜘蛛仔食腦贏一擊必殺

個女既打親都被人圍算係咁啦
唔nerf佢地我驚thanos未到都死左一半
咁佢問啊嘛
PS doctor strange 提過staff of the living tribunal
我係想笑尻佢可有可無 sor表達得唔好
I mean doctor strange 套戲
來自阿斯嘉既材料+行星核心煉
都合理既
adam忠嫁嘛 不過都係睇佢點寫姐
如果無左IM美隊 復仇者唔知頂唔頂得住
舊野新整出黎架下話 長方形果d應該只係普通野用黎show 溫度夠熱可以熔到舊野整把新武出黎
鎚本身都係果度整出黎 咁勁唔出奇
佢地有接班人㗎嘛
好想知Captain marvel 有咩勁
今集其實都好多位似係向火影致敬咁,
Theano 暗示緊六道先人,六粒石 = 六種能力,又可以吸敵人攻擊,再射番比人,又可以彈走人,又可以空間轉移⋯⋯
佢搞咁多野,原意都係想世界和平,只係D村民唔理解。
而班友仔起勢咁保護VISION,勁似第四次忍界大戰前夕 D人保護九尾嗚門咁,又要走入去秘密基地匿埋,

好怕下一集Theano會學長門個on9仔咁自殺幫所有人復活
大隻佬死得又係離譜
死刃最好抽點解要搞到咁柒
佢殺番件英雄都得啦
Theano邊位?
火影世界第一
見到vision 廢足全場真係心涼
日日屌sw 呀拿
勁都唔會令到人番生啦
有captain marvel出山 avengers個實力唔會跌好多 係驚寫得佢唔夠討好 號召力個方面冇左兩大靠山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞