[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (7)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
但會唔會咁岩淨係元老唔死
我睇ca2, 3,av3 Russo bro都係鐘意扭橋又解得通
有原因地唔死先似佢地作風
Q&A

- 片尾個logo係captain marvel,套戲下年出,內容係講90年代

- 臨尾死人係random (都有人估係 Dr.Strange 係時間寶石度做手腳)

- avg3中間有提蟻俠同箭佬俾人軟禁緊

- 蟻俠2係講蟻俠佢地逃走緊,時間係Civil War 後 Infinity War 前

- avg4片場相流出100%有蟻人出場

- 雷神新武器有彩虹橋嘅傳送功能

- Vision 被外星武器偷襲所以廢咗

- Thanos 由Avg 1 就開始留意地球英雄,所以識 Tony 同知道粒石係 Vision 度

- 摺機係 Civil War 最後隊長比Tony 緊急時搵對方

- Banner 同 Black Widow 係 avg 2 時拍過拖但之後分開一段時間,再見返無野講所以 akward

- Dr.Strange 個同伴叫 Wong 唔撚係 Wang , 佢最後去返守護聖所

- Trailer 度有Hulk 作戰係呃人去睇戲嘅手段,戲入面無

有無野要加 ?
bc話佢既全套劇本唔知係咪真
佢都話要睇完戲先知
on9小陣
隊長真·契仔
兜頭食一拳都只係微傷
Iron man都不惶多讓
成個月球車埋去硬食寶石沖擊都係爆甲
題外話
MARVEL咁樣出上映時間真係好勁
首先係黑豹就上個時放出AVG3預告有大量黑豹場景
我相信黑豹票房咁高TRAILER肯定關事
然後中間上AVG3
整個結局之後令你想知之後會點發展
最後先上ANT2你可以話佢救套戲
又可以引到人睇ANT2睇下會唔會發現有咩線索
之後出captain marvel buff新人票房
火你老母弱智仔
屌你老母 個火影撚煩撚到仆街
AVG3 話antman軟禁緊, Civil war最後captain唔係救走哂咩??
好似係antman 同hawkeyes 因為屋企原因 自願軟禁 唔想煩
Marvel marketing
點解vision一開始唔穿牆走佬
係救走 係自己屋企軟禁
明白
偷襲加俾把刀封左機能
都話穿唔到
[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (8)
https://lihkg.com/thread/643620/page/1?ref=web
有d人話反而黑豹太勁搞到Marvel係美國本土遲左宣傳IW
點計老迪都係贏家
洗唔洗咁早開POST
而家先800幾
想早啲寫定 Q n A
佢戲裡面受傷果陣其實有講
Sorry Lo
真心覺得兩套既劇情好相似,只係大家唔鐘意火影,
可能就好似tony覺得Peter 講向異型致敬咁一樣on9
掛住睇sw
講第一次就好笑
第二次就ON9嫁啦
你呀你多左舊魚呀
利申:火影忍者世界第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞