[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (7)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
一野劈甩佢左手連手套仲好啦
無追po
有無巴打可以解答下點解用tony call cap用摺機

civil war同captain嘈左交
分開左兩派 但如果有咩事都可以打比佢
關tony咩事姐,美國隊長3 結尾 美隊將個電話比tony, 話有咩事就call佢
Thanos當自己係 生命法庭?
其實齊左石 佢同生命法庭嘅實力有過之而無不及

漫畫真係變過神
果下我以為滅霸硬食直頭無傷添
好想睇sw大爆seed, 尤其vision 到之後
之前quicksilver 死果下

男朋友親d定細化親d?
緊係男朋友啦
are you mr stank
其他角色可能會唔知結局係點,好似Star Lord咁,消失效果係CG黎
但Tom Holland好難唔知自己個角色會死喎
so far佢冇劇透過,有進步
thor 劈撚中個boss 仲係度講耶穌,等佢可以啪手指
應該劈頭
一野劈甩佢左手連手套仲好啦

好似個肥仔咁 一拳打過黎切左佢隻手咪算囉
睇嘅時候都有諗ds點解唔開傳送門斬手
啱啱睇完
Marvel 賣左好大兜瓜子
幾時出下半part呀

因為無你咁聰明
thor應該唔知一啪手指就陷家產
啪完仲問佢做過啲乜
宜家呢個都仲好jable喎
消失左 可能去其他唔同既平行宇宙
之後等 captain marvel 出手
應該有得睇 gg 俠打 venom

venom Sony出版都唔知入唔入到marvel 電影正史

可能純串cap老撚土
返去睇civil war個集啦
話曬都Stan Lee速遞過去架
are you mr stank

Stan Lee先係特異點,下集出來救世
佢點會唔知 飛船上先示範過比佢睇
應該係以為一啪就爆爆爆爆爆死曬啲人
估唔到係咁溫柔逐個變灰
gamora無飛船有講過佢聽wo
有冇人覺得今集Bucky同steve除左死果陣冇左種過電既氣場
gamora係飛船有講過佢聽wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞