[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (7)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
Thanos欣賞Starlord嗰種態度好似外父女婿咁

我淨係諗到ds仲未諗到第14000606(好似係)次既失敗方法
連ds估唔到
其實真係成套最幾接受唔到既位黎 除左手套 你想點屌打都得啦

不過 唔咁講既話 真係除到
如果重睇MCU , 我建議跟以下排序

Ironman
Incredible Hulk
Ironman 2
Thor
Captain America
Avengers

Ironman 3
Thor 2
Guardian of the Galaxy
Guardian of the Galaxy 2
Captain America 2
Avengers 2

Antman
Captain America 3 Civil War
Spiderman Home Coming
Black Panther
Dr.Strange
Thor 3
有幾多片尾
舉中指已經好大進步
屌你 thanos撻撚完手指個下我仲以為條女係死亡女神
有幾多片尾

一個motherfucker
今集真係衰starlord 要詐型都等到隻手套合力除左先啦 打到咁辛苦
真係歲月不留人
edj套戲入面老左勁撚多,d頭髮同鬚都白曬
我覺得mantis控制緊thanos個陣Ds開個火花圈塞一半thanos入去已經完左 Wang一開波已經用呢招打緊人啦
其實作為一個咁有決心既人 佢都估到有一日會有可能要犧牲自己最愛既人
而係果刻 starload真係扣槍果下 都未流馬尿

而到佢要交換佢個女果時 佢知依刻黎 都喊左落黎

成個編局真係好正
Star load我對佢好失望
點解要咁衝動差少少除到個手套
作為隊長呢個行為太不智
有冇諗過呢個係贏嗰個結局嘅過程嚟
其實真係成套最幾接受唔到既位黎 除左手套 你想點屌打都得啦

不過 唔咁講既話 真係除到
我覺得mantis控制緊thanos個陣Ds開個火花圈塞一半thanos入去已經完左 Wang一開波已經用呢招打緊人啦

wang去咗邊都係個迷團,搞到咁大獲都唔出黎幫手
第一隻 gotg 都有舉

連續幾次用親情威脅人就係為左鋪soul stone?
最後反身跳入dr.stange個陣
舉中指仲要自加音效boom
題外話

如果係dc既ww女演員做 驚奇隊長就好
有無人覺得star lord同dr.stange招合體技好正
仲要舉中指
ca少戲份冇人控制下language
可能見deadpool收得個尺度愈來愈大

唔關事,GOTG 時已經舉中指,嗰時Deadpool 都未上
DC會破產
冇波
人地明明叫Wong
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞