[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (7)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
原來唔係 TIME TRAVEL
可以用嚟睇嘢㗎佢裝完問 why is everything dark
Rocket 話 it’s not the eye
其實我覺得Thanos如果無手套
Dr. Strande一個用多重影分手都搞得掂
地球科技點夠外星神兵比

btw,Thanos一步一步去拎vis 粒野個陣我心諗屌你老母thor 死撚左去邊
英雄係最後先出場
Russobros 用嚟fake 人㗎點會咁大隻字寫住仲要由得你影
Dr. Strange 單挑Thanos 個陣真係打晒J
連Thanos 都覺得佢難搞
不過4粒石既佢真係
佢問唔係因為隻眼 係因為矮人粒星收左皮變黑
睇到女巫打爆粒石 以為成功
點知thanos用粒時間石玩一玩野就成功左
呢part睇到成個人灰左
asgardian同人既level本身都分別
加上thor本身又比一般asgardian勁
iron man加左甲都未可以同外星人拉近距離住

利申: 9up
睇完之後我反而想知電視劇個邊會點搞
Daisy同coulson唔好有事呀
其實呢啲先叫雷神
睇完先明點解之前要nerf佢
雷神連buff兩次
雷神3 由鎚神變雷神打到Hulk仆街已經好撚型
依家又超進化變斧神
一粒reality stone就已經剋死ds 冇計
究竟thor 3同呢套幫thor吸翻幾多fans
將成個角色由以前膠下膠下咁 到而家終於有翻神嘅feel
三巨頭終於上哂位

我原本最鐘意iron man
但呢套戲入面最深印象反而係thor從天而降救世個一幕
如果chris hemsworth仲肯拍落去同仲有asgardian剩嘅 好想mcu開多套thor 4俾佢重建翻asgard
但我真心唔想佢用 TIME TRAVEL 嚟解釋
好正 即刻一d都唔後悔訂左距隻hottoys
最後用大溪地計畫復活全部英雄
出電個陣雙眼發光真係好撚型
但係愈勁我就覺得愈大機會之後MCU唔會見到雷神登場
條屍都冇埋點復活
雷神4有無機
渣都無點復活
不過我覺得呢把世上最強既斧整得好撚兒戲
就咁溶左d鐵倒落個模
定係個模有特別先唔可以量產?
啲金屬係原先雷神鎚啲碎片
係啵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞