[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (7)

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
邊個仆街話loki呢集係奸架
佢今集都係被逼
未來5日嘅IMAX....

紅色係得返第一行/幾個單丁空位
橙色係得返頭三行

想二刷IMAX 唔知要等到幾時

Nebula 幫佢掛
之前loki比呢句打到有陰影
而家到hulk比呢句打到有陰影
冇其他親人
Gamora係當中最叻又聽話
估唔到會淆底成咁
連 Bruce俾人打到就黎死都唔肯出黎
佢唔知 Bruce俾人打死左hulk佢自己都一樣會死架咩
佢有nebula加泰坦星殘骸
要整過套甲加番地球唔難
唔覺
好明顯佢想博一博點知唔夠做
係咪得雷神係太空飄流會冇事?其他就會死
比粒石傳送之後
之後會唔會再解話就唔知
主要係第一下個眼神唔係畏懼佢
而係想同佢對抗
Nebula
希望佢解
兩個好有性格死左,的確係有D傷感。
無實際講
應該係ca1俾space彈左出外太空,然後佢唔知點樣生存左落黎仲搵到soul 既下落
本黎應該一心諗住拎到soul返地球
點知佢根本無愛既人唔會拎到,絕望下守住係度咁多年就變左守護者希望有人可以拎到粒石
(以上純9up)
似係純粹粒石見有人跌落黎叫佢做
Gotg 一直由nebula講緊gamora最好打
所以thanos好鐘意佢
我唔明點解Thanos會識Tony?
唔會咁簡單,佢話自己受詛咒得到能力知道來訪者身世
可能關更高存在事
唔齊石既話
Thor有得打
似係soul gem俾佢嘅能力
或者老豆buff
睇《復仇者3》遇戲院故障 網民呻灰爆!
04月26日(四) 20:30
堅灰喎!(資料圖片)
堅灰喎!(資料圖片)

令一班Marvel fans搶飛搶到發炆熷兼期待已久嘅《復仇者聯盟3:無限之戰》(《復仇者3》)昨日終於正式上畫,唔少人都滿心歡喜入戲院睇戲,點知入到場竟然畀人叫佢哋出番去退錢!

職員叫「出去退錢」

昨日,有網民喺社交網發牢騷,指去咗銅鑼灣某戲院睇9點半場嘅《復仇者3》,開場之前就已經要等多10分鐘先可以入去。不過唔緊要,可以睇就得喇!開頭播嘅時候都還好,點知間戲院大銀幕之後突然hang機,成套戲播吓又停吓。睇咗都唔知有冇一半,突然開晒燈之餘,仲有個職員走咗入嚟叫佢哋出去退錢!當時勁多人企晒喺售票處等回水,唔少觀眾都表現得相當鼓譟。要搶飛先睇到嘅戲,入到場又睇唔成,又難怪佢哋會咁火嘅!

唔少網民都話睇戲時遇着hang機真係第一次,要等事小,冇得睇事大,仲話間戲院都唔知係唔係買咗翻版嘢嚟播!

幫東方賺點擊做乜鳩
AV1 tony阻止佢班軍團搶石,所以識佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞