女朋友話要層樓做生日禮物,結果我一口氣買左10間比佢

666 回覆
2900 Like 119 Dislike
回復單身嘅節奏
其實男仔嚟講肯整呢啲小手作真係好抵讚
有心思又夠sweet 加油啦樓主 快啲畫埋淨低7間屋俾我地睇
可能咁講,係我角度價價判斷係價值觀黎判斷,而事實判斷係由邏輯連綜合各種數據非觀感得出既判斷
如果初頭拍拖收到應該會開心
但如果女方開到口想買樓有想同你成家立室打算
我諗份禮物我收到唔會好開心
不過都會扮下野
其實送完全唔關事嘅手作野應該會仲好過你送假樓比佢
衰d講句因爲佢要樓而送假樓感覺好幼稚(指你個人,唔係份禮)
一係你唔好比佢知因爲句野而整我諗都會冇咁燥
冇諗住冒犯你嘅意思
你都on9 你唔肯定佢女朋友會鍾意
你又一早肯定咗人地女朋友現實?
大部分絲打都話鍾意咁有心思嘅禮物
又砌又畫又上色咁 幾多錢都買唔到心意啦
反而啲男人就話女人一定唔會鍾意
港女咪比你哋縱出嚟㗎囉
啲畫風好得意
樓主一開始都講左條女要樓,如果樓主條女冇講過,我當然支持樓主喇,要屋目的係住,送個屋既精品住唔住得?你肚餓要求野食,人地送個好靚既食物模型比你,滿唔滿足到你飽腹呀?你嬲唔嬲呀?
老實講 樓主咁比心機整份禮物的確好有心思 我見到都覺得幾靚 但係條女都咁現實講到明要層真樓 樓主整呢啲手作仔條女只會以為你hea9佢 你最好送嗰陣講埋實際買樓嘅計劃 (雖然最好係送其他野
你隻無嘴貓有嘴
btw幾得意
睇成個post 港女真係痴撚線 明明幾得意嘅野 最撚慘係港男 整完又比人屌
如果我男朋友都會咁有心思就好
痴撚線 唔知有咩好討論
講笑話要層樓唔得?
樓主同女朋友拍拖
對方有無能力買樓佢哋自己最清楚啦
依句說話講嘅唔係你哋 聽嘅都唔係你哋
如果樓主真係有能力買到樓嘅
個女仔先會好似你哋咁講期望收到樓
否則其實都係講下啫

見到上面有人分析晒對話 又問平時同女朋友關係點
On9? 每對情侶嘅相處方式都唔同㗎啦
唔同叫對方做仆街 撚屌 又叫關係差咩?
成班人將自己諗個套 放落樓主同樓主女朋友到
我唔知結果個女仔會唔會鍾意
但樓主決定做依件事 佢都有諗過得到啲咩結果㗎啦

支持樓主 btw可以畫啲女朋友鍾意嘅小動物
是撚但啦 你地班人開開心心睇樓主整禮物咪幾好 又嘈嘈嘈 鬧曬交咁 我想睇樓主整呀 收嗲啦

如果我女朋友收到呢啲實好開心 你整既時候 全副心機擺曬落去 一筆一劃都諗住對方 認真好過出面買
叫你唔好徙錢買貴野比佢 呢樣咪岩岩好
好sweet啊
準備分手啦
上面叫人準備分手嗰啲全部係a0 毒撚
成班垃圾連燈仔係度估你女朋友反應
咩理據都唔知道既情況下係度尻估

Btw 支持你樓主!自己身為一個男人真係唔識整呢d野
樓主
條女16歲前可能work既
香港人真係一d幽默感都冇
巴打係邊間文具店買?
如果我男朋友咁做我一定超開心

利申:A1
話得分手果d 都係現實到痴線
似係果種繃緊到無咩人生樂趣既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞