女朋友話要層樓做生日禮物,結果我一口氣買左10間比佢

666 回覆
2900 Like 119 Dislike
想做樓主男朋友
無啦
無事嘅無事嘅
你對人好,唔等於人地覺等好,好似藝術品咁,有人覺得一文不值,但又有人覺值好多錢,以樓主所講條女比較現實,佢只會覺得買唔起樓都算,仲要浪費時間黎製造虛偽既野黎滿足自己同別人,咁多時間做無聊野不如諗點搵錢買樓好過,諗深一層跟住咁無人志野男人下半生一定冇連行,浪費時間係佢身上不如諗下點識下一個好過
仲以為紙紮
BTW正評
幾多歲呀 仲讀緊書? 不如買埋螺絲做戒指啦
好有心機 支持樓主
Lm睇分手
有嘴架喎
之後條女一野車晒d木屋去推田區 再同你分手
btw 藍色屋頂嗰兩塊木上下反咗 有半圓嗰邊係喺上面
現實啲,預咗俾人屌,破壞咗個生日
厚道少少會扮鍾意,個心都係屌架喇
樓主浪費多時既心思最多係賺別人剎那既驚喜,不過幾秒的驚喜過後,便成為毫無價值的垃圾

最可能既係有可以連驚喜也沒有,只得到輪為垃圾的鄙視
唔洗理d on9
我覺得好靚好有心思啊
我知我男朋友一定唔會咁做
我既ex都無一個有整過diy野比我⋯
禮物大把機會收 又生日又紀念日乜乜乜
額外再送睇你自己
present
唔好笑
因為你唔係樓主女朋友既性格,你開心唔代表樓主女朋友開心,唔好比假像樓主ok?
其中一間畫粒膠
屋企寫埋呢個POST 網址
紀念製作過程
收皮既你,你唔現實唔代表樓主女朋友跟你一樣,咪用你代表其他人,你以為幫緊樓主實為害緊佢
正解
兩極已原因就係細個少少嘢都好sweet
人大咗就係咁現實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞