女朋友話要層樓做生日禮物,結果我一口氣買左10間比佢

666 回覆
2900 Like 119 Dislike
本身都冇女果d 人
睇回覆就知幾多人係單身
唔洗即刻駁咀,你地就算有女,都係拜金臭閪現實港女
到有日你冇錢,你估下佢仲唔仲同你過人世?
突然有個有錢佬追佢你估佢仲留唔留係你身邊?
錢只係基礎,維繫感情嘅,一定係情趣
樓主唔洗理佢地,佢地大多數都錢又冇情趣都冇
我係女既都覺得好正好sweet喎
點解啲人會覺得分手咁on9
樓主,想問下你係邊間文具舖買?
好撚柒
成熟少少好唔撚好
唔係單身咁簡單
直頭係心理唔平衡
邊到買
開始整其他未?
留名
以為係買來燒俾佢
好有心思
我都好現實,但我既現實唔係叫男朋友買樓嗰種
而係想送俾我既嘢要有用,唔好得個擺字
我同絲打一樣收到都會好開心,都會欣賞,但真係唔知有咩用....
我個人最受嗰種貼心,係男朋友留意到我需要咩買俾我,例如我唔見左把遮,你平平地買返把我最中意既卡通人物/圖案既遮,我會更開心

不過人人唔同既,我都希望樓主女朋友收到禮物會真心滿意
如果你條女有上連登咪gg
樓主用咩上色?
有個男朋友咁好心機diy送野比你仲嫌三嫌四
祝你一世做寡婆
大佬呀 樓主自己打嘅嘢都知佢條女有幾閪啦
我覺得樓主送俾佢條女未必開心囉
花式自殺

製造垃圾

呃中學生就得

現實港女西住面夾硬收你D垃圾轉頭就掉鳩左啦
見佢就嚟生日,我就好聲好氣問佢有冇咩想要嘅生日禮物啦,點知件八婆夠膽死同我講: 得閒買生日禮物,不如慳番啲錢諗下點樣買層樓比我仲好啦。

聽完後,我睇一睇戶口餘額,見到都有啲錢,諗都無諗,就衝左落街買樓。最後,我買咗10間木屋比佢。

其實如果講到咁 可能樓主女友係有曬目標要層樓
要禮物不如留番錢實現買層樓

但樓主既用詞語氣都唔係咁好 可能女友平時都以經有提及過 但意見不和 但樓主見生日又冇可能咩都唔送
就買住diy既比佢先
樓主係唔係弱智?

做手工送比條女?

一係你條女弱智

窮人買唔起樓攪咁撚多花臣

你咁做同燒紙扎送比條女無分別
上面D青頭毒撚話男朋友花心思條女應該要知足?

屌你老味你想屌西你條女比本咸書叫你自己打飛機得唔得?

弱智
仲有冇跟進呀樓主
好想睇下剩低個幾間屋你點整
Agree 間屋真係得個擺字
樓主捨得繼續畫未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞