女朋友話要層樓做生日禮物,結果我一口氣買左10間比佢

666 回覆
2900 Like 119 Dislike
未見過 邊到有
分硬手
樓主,我身為人地女朋友,我可以同你講,我會好鍾意你呢份禮物
樓主同大家開心share 上面班連登仔係咁踩樓主都唔知做乜鳩
如果個女仔收到又強顏歡笑又嫌棄又dump咗佢 就真係拜金臭閪港女喇 點都唔會係唔係樓主問題啦
呢一刻未有實際能力買到樓 整啲屋仔燈 有心思又有實際用途 其實反而證明樓主有記住女朋友講過嘅野 而家未有能力afford一層樓 但以此為證 未來會為一個真正嘅居所而努力(樓主送嗰陣加返一兩句解釋 成件事就冧哂) 完全唔明點解上面班人要咁harsh話係垃圾
連登仔平時又屌鳩啲港女現實 但而家又合理化樓主女朋友開口要樓嘅行為 調轉槍頭話樓主多餘
除非男方好有錢嫁姐 如果唔係點解儲錢買樓全數係男方責任?

唔認同女仔大個咗就會變到現實 睇唔起心思手作
懂得欣賞心思手作唔係幼稚 反而係有內涵嘅表現 同年齡無關
買份奢侈品 現成嘅禮物 有錢就做到 但心思係獨一無二
結論係樓主係好男仔

講真樓主勁有心思
唔好畀班撚屌影響到你
支持你!
期待見到完成品
Btw建議可以畫Minions
作為女仔
收到一定冧到爆炸
有人咁有心思為自己做咁多野
10間逐間逐間畫真係少啲心血都唔得
樓主keep住update
最近女仔應該鍾意布甸狗
Sanrio畫晒落去最穩陣
有樓主做男朋友一定好幸福
留名支持
好靚好有心思 樓豬唔好理其他人
大部分女仔都鍾意實用野
但其實收到心思野都會好開心架
畫B.duck
係感動既,好有心機
不過係啲搬屋就會掉左佢既嘢嚟
唔會 好撚正
男朋友之前都送過DIY既記念冊俾我
雖然整得好簡陋
但得勁鐘意
好靚啊, 可以用Ariel 系列整個ocean俾佢啊
樓上A0毒L連女朋友都無
唔知點樣氹女朋友係好正常
見到人整野俾女朋友就起晒鋼
真係笑死人

btw如果我收到一定會好開心好開心
淨係睇字 隔著個mon都覺得sweet
想問係邊買
好期待樓主整完
女仔收到心絲嘢真係會感動
有時仲會喊
比起錢
更加希望自己男朋友肯花心機同時間落自己度

提議:屋背面有空位 可以寫下嘢
好哋哋樓主咁有心思
整嘢送俾女朋友
成班痴撚線連登仔
係到講無樓等分手
香港人啲價值觀扭曲晒多得你哋唔少
應該會分手
好sweet
生日快樂
唔洗啦
又靚又有心機
樓主畫得好得意
如果男朋友極呢份禮物俾我,即刻嫁俾佢都無問題
你條女收到果陣,應該係咁
你: 你睇下我整左d咩生日禮物比你
女: 哇,BB,你咁有心思,我好中意呀
(心諗: 仆你個街,你幾時死,人地Mary條仔cheap cheap都送部iphone/頸鏈/手袋啦,你老尾幾塊木牌做乜9,我表妹都唔玩啦
畫麥兜比佢
我好鍾意麥兜
樓主女友生日快樂
無追哂 呢d野邊度買

我係你就算鳩數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞