女朋友話要層樓做生日禮物,結果我一口氣買左10間比佢

666 回覆
2900 Like 119 Dislike
成班低能係到認真討論樓主女友反應係點
關你地班人春事咩, 人家耍下花槍都唔得
輕鬆啲啦,香港人
咩時代呀 小學雞都唔受呢套啦
擺上黎想曬命?
無人羨慕囉 垃圾小學雞勞作
我之前砌過一間獨立屋送比佢
呢隻
好sweet 不過加埋一尺都冇
同收到紙星星一樣
明知道對方花左好多心機 時間去整,但可惜真係得個擺字 我收到應該苦笑講句 多謝晒呀!
然後默默屌鳩你又買垃圾,好心送d 實際野。送杯雪糕都叫有得食吓
好靚,加油
你有錢嘅,啲女人咪會中意手作
你窮嘅,女人咪中意收現實嘢

有錢人好忙,肯花時間整手作同埋
窮人,努力儲錢買貴嘢,其實係同一個道理

有錢嘅,求其去買個名牌袋又或者
窮撚係屋企無所事事整手作嘢,又係同一個道理

你睇你自己係邊種啦

女人係想睇下你肯唔肯為佢付出你缺乏嘅嘢
嚟判斷你有幾愛佢
一開始以為潮文
估唔到樓主咁好心
女朋友應該都好識諗
祝幸福
廣告
又係垃圾, 依家香港人屋企豆潤咁細。 係都暫時擺出嚟hea住你,分手即刻0.9秒掉去垃圾筒 ,講句「Yeah! 終於唔使成屋唔等使既無聊野
你女朋友講得出呢番說話
已經知佢唔係易滿足既人 你仲要整舊木屋比佢
佢只會覺得你唔成熟 最後係到扮開心收貨
即使有驚喜都係那一剎 仲要...唔實用
得閒整生日禮物,不如慳番啲時間諗下點樣上進,買層樓比我仲好啦。
等比女飛啦
哇屌睇到上面啲留言就知男朋友有幾難做
送嗰陣講句
暫時未夠能力 送住屋仔比你先
第時一定會比心機儲錢買層真樓一齊住
咁咪冧爆
樓主而家做壊晒榜樣啦
叫其他男朋友點算
係既話真係完全失敗
好靚
竟然有男仔畫畫咁靚咁有心思
我係女會好開心
但係 你女朋友講到買樓先有意義
唔知佢會唔會唔鍾意
收到應該好開心

然後喺背後同姊妹講你好on9
講真,你條女開得出口話要你買層樓比佢 我真係唔覺佢係啲收到手工藝會開心既女仔
樓上真係好多on9
宜家樓主女友就生日
唔通乜都唔送唔慶祝?
買得起樓一早買咗啦
咁係咪未買到樓就每年都話儲錢唔買禮物?
有啲低能仔係到話咩條女唔會鍾意低B嘢,收到只會扮鍾意
宜家就係個女仔話鍾意baymax同嗰隻卡通嘛,唔好自己身邊全部係現實拜金港女就當所有人都係先得架?

支持樓主繼續update,好多女仔收到心思野會好開心(而且我覺得整得好靚)
比我都會嬲左一秒
但好快會開心返
要睇樓主條女咩性格
「得閒買生日禮物,不如慳番啲錢諗下點樣買層樓比我仲好啦」

「得閒買」:呢句證明佢對呢種行徑有啲唔耐煩
「慳返啲錢」:佢寧願你唔買野
「慳返啲錢」:你賺錢能力不足,要靠慳
「買層樓比我」:佢冇諗住同你夾份供
「仲好啦」:唔耐煩二重奏

其實你同女朋友感情點

子非魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞