Apple Watch 算唔算救咗我一命

864 回覆
5163 Like 48 Dislike
Fit得好緊要
萬一下次重有 試下作嘔想嘔 但唔好真嘔呀 分散個注意力 好快就會回復正常心跳
利申同你情況一樣 已經困擾左十幾年
唔係講笑 買返隻俾兩老先 自己都要諗下買唔買
唔會咁戲劇性,淨係會感覺跳得好大力,好似就黎要跳出黎咁
然後深呼吸一陣就會慢返
果d天人級下話,40下推全身咁多L血
我留院個時
準備訓覺,我望著個心跳得4x
跟著有晚姑娘直頭叫醒左我,話我得3x,問我有無事
佢驚你心臟衰竭多d
點解我張醫生紙無咁詳細
淨係幫我打咗支針 降慢返我嘅心跳 打針個10秒好撚難受 問過醫生再復發點算 佢笑笑口話去睇醫生囉 btw覆診個陣會問detail啲
我未訓著,訓緊床都4x,我自己睇著個moon
祝巴打身體健康
樓主,如果你想知多啲手術既野,留低tg ,我搵你,有咩問我都盡答
打針正常返應該小事
我打針無效
要電先得
Anyway, 電個野係好撚痛
咁大個仔 就算做hiit 心跳都係160 170咁上下
唔敢想像去到200幾會係點

ps 做開運動 靜態心跳50幾60

靜態50幾60 聽人講職業運動員先有機會跳得咁慢
我留院個時
佢驚你心臟衰竭多d

無知一問 係咪所有帶養運動eg. 跑步 游水都可以訓練心臟肌肉?
電話用三叔,戴Apple watch 係唔係無乜發揮?
無醫生叫你做?
聽你講,做乜都就著就著,咁咪仲驚
咁大個仔 就算做hiit 心跳都係160 170咁上下
唔敢想像去到200幾會係點

ps 做開運動 靜態心跳50幾60

靜態50幾60 聽人講職業運動員先有機會跳得咁慢
我留院個時
佢驚你心臟衰竭多d

無知一問 係咪所有帶運動eg. 跑步 游水都可以訓練心臟肌肉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞