Apple Watch 算唔算救咗我一命

864 回覆
5163 Like 48 Dislike
being simultaneously assessed with continuous telemetry and indirect calorimetry while sitting, walking, running, and cycling.
我第一次係dse嗰陣 不過嗰陣只係覺得呼吸唔順先睇急症 先知原來心跳上至100 醫生開咗減慢心跳唧藥俾我就走得
第二次就係出咗街 摸到自己110幾 即刻行入廣華醫院 check到126
兩次入院連埋覆診4次都做咗心電圖 xray 抽血 醫生都話冇事 睇完先知原來咁多人都有心臟問題 等我仲成日喺度諗點解我身體咁差 同齡嘅朋友就可以跑跑跳跳
屌搞到我都想轉會買apple
平時好易緊張心跳加速,試過想捐血但心跳太快捐唔到
高質打手
買返隻畀老豆老母唔好講笑
一陣Apple store 會唔會好多連登仔
買aw相認
如果經常過快會唔會有心臟衰竭?

有啲人可能係焦慮症誤會個心有事,我正正係咁
諗緊去IFC定HYSAN, 我估IFC應該少人d
唔該曬
apple值$在長期mon

準就garmin,polar
樓主果隻係AW2?有冇得覆whatsapp???
要買了
有wtsapp個陣會彈通知 就覆得
最CHEAP果隻APPLE WATCH有無依個功能
全部功能一樣,係物料唔同
覆個方法好on9,手寫又慢,聽寫成日錯,又冇得voice msg
係 所以我當隻錶係提我收到msg,然後係手機覆
咁其實買AW2係咪已經非常夠做
還店AW3都係差唔撚多
其實係咪買第一代就夠用?
錯 S1check到心跳 但check唔到心律
要S3先check到心律
3多左check心律,多個日本衛星做定位

其他差唔多
佢意思應該講緊sport同鋼/editions 既分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞