Apple Watch 算唔算救咗我一命

864 回覆
5163 Like 48 Dislike
作得就作
改番 個編輯有追po
hi
WPW都check到?真係堅wo
我條女唔比我買
巴打們 我買條mio 既心率手帶 (美國brand),好唔好用? 只想check 心率買apple watch 好似太貴
+1
巴打我都係SVT
做左冷凍消融
做完個心之後係冇返發但虧到核爆
建議要做就做射頻
仲要搵個超好手勢既醫生
唔係包你後悔

手術係大髀搵粗導管隊入大動脈撩上個心度做微創手術
注意一下麻醉夠唔夠
唔係既話一路做一路痛到PK

返發唔密既話可用呼吸谷屎法制停svt
食藥都唔係大副作用
但手術真係諗清楚

要多d info tg我
t.me/@gnimcba
t你老母g
cut咗好耐

btw
S1=S2冇GPS
我做左熱版,手術嗰陣時麻醉左都覺得少少痛同唔係好舒服。

做完兩個月都好平靜,不過我有翻發但係無以前咁緊要,暫時唔算太影響日常活動。

嗰陣時仲想轉凍版,d 報告又講到冷凍版好d 咁嘅
你而家個心虧成點呀? 可以做運動嘛?
apple watch導致人口膨脹

岩岩又係彈左warning話靜態心跳過120,之後行左幾步跳到17幾,嚇到即刻call白車
零晨4點搞d咁既野 ?救護師兄又無教好訓了

btw講笑,真係就岩岩既事?上左車未,可以客氣d講下唔該,事關半夜三更走車真係好辛苦
點幾call白車,係醫院check到三點幾都係話一切正常就走得
android 有無智能手錶 好介紹??
屌,睇完想買番隻
之前試過心跳到120,新工健康檢查唔俾我過,做唔到份工
1500 s2 with care
無事呀嘛?有無照x光
咩時間心跳跳到120先
咩工咁嚴
無知一問
跳到咁勁 要靠睇錶先知?
自己唔係應該都感覺到?
呢個post 會唔會1001

老實講, 想買返隻智能表
認真答你 120個陣我係無咩感覺 要錶提我先知(10分鐘靜態keep住120up)
但企起身/行 去到191個陣 就會感覺到個心好大力咁跳 就跳出嚟咁 拎杯水都會手震 有少少心口痛
到坐返低個陣140-160幾 就無咩大感覺
做手術係微創定開胸?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞