Apple Watch 算唔算救咗我一命

864 回覆
5163 Like 48 Dislike
帶住fitbit睇呢個post即刻開返佢個app睇下heart rate record.

平時63。訓教時52。劇烈運動時170左右。應該算正常?
平時靜態心跳4x
劇烈運動果陣keep 住19x 十幾分鐘
正唔正常?
幾時出第四代, 唔記得對上次幾時出
Thx.巴打 咁我下次轉錶再諗下

Btw 小米就預左 但三叔表現差得離哂譜
呢個宣傳好成功
等緊其他台有lte
咩網七百蚊有隻?
睇黎aw將來係醫院方面都幾有用
準備買aw3
每次發佈會講AW 都好重一部份講係醫療方面既應用架啦
thank you
樓主我係你就即刻report個醫療報告賣俾apple , 首期有望

btw樓主張心電圖好似係咁
又真係救左你一命bo
樓主如果短期內唔做手術嘅話,記得問醫生學識邊幾種方法可以係病發果時回復正常心跳黎自救,因為你唔知幾時會病發
如果懷疑自己有嘅人可以去check下心電圖,醫生會睇得出圖則同正常人有輕微出入

18歲做左手術,暫時未有第二條導管出現嘅徵狀
仆街我冇野做 坐係度 95-101
係咩事
睇醫生問下 買隻aw監察住
買隻新既
隻錶會提示你有不正常心跳?
自己以前係大肥仔 最高峰試過220lbs 跟住年半內減到160 宜家keep住16x 心跳正常(靜態大約55-65) 但最近唔知間唔中點解左手成日麻麻地 第起手就會感覺d血循環好左

最嚴重試過有日麻得好緊要 一第起隻手d血湧去個心 眼前發黑差d暈咁濟

有冇醫護巴打講下咩事? 諗住過1-2個禮拜去睇專科
無做開運動果啲就會咁
老豆血壓高,兩年前買咗隻aw比佢,但佢又唔係用iphone
我幫佢配對完就取消返配對,老豆淨係用黎睇每日嘅運動量同量心跳,就上個月老豆話心口痛嘅時候隻錶都有出warning,不過我都想買過隻有得兼容an嘅錶比佢check住啲紀錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞