Apple Watch 算唔算救咗我一命

864 回覆
5163 Like 48 Dislike
Watch個存在本來就係for你收通知,或者係你忙緊/唔太方便既時候唔好miss左d重要msg/call,有需要什至可以簡短回覆
你個傻仔諗住用黎作篇文咁就梗係好on9啦 同你個人一樣
巴打買左S3?
如果apple咁諗既話,咁apple 特登係watch出app store就好似你咁on9
做咩啊 比人話 你嬲啊
咁小氣既 on9仔
冇用apple watch
乖啦,自己柒左就話人小氣
有小小腦既人都諗到apple點會出隻錶黎睇msg咁撚on9
3-4年前都做過呢個手術
我係多咗成2條出來
試過心跳過百維持咗成日 勁辛苦
之後去過睇中醫 食保健品都冇用
我最尾拖咗成年先去做Body check再轉介去做手術
而家咩事都冇
自己柒到咁都唔認 毒L真可怕
係呀係呀 apple 出隻watch比你戴左曉飛架
你快d戴住跳落街啦
錶都冇學人講,講野完全冇point
We7/telegram/twitter完全可以自由收發msg,得on9 whatsapp唔得
打比你果D唔係叫強心針, 只係ATP
醫院做仲平
去急診話心跳快,會即幫你做心電圖
Whatsapp又唔係apple出
你吠咩姐
唔騎馬唔好講馬論
你潛啦 唔忍心見到你再柒落去
我無講係強心針 係強迫個心跳變返正常
我由頭到尾都講緊whatsapp好唔方便,係你條柒頭講apple watch功能就只係睇msg
收通知 = 睇msg

睇黎閣下毒到已經淨係識沉醉係自己世界

好可憐
你唔識整錶又學人戴錶?
唔好咁話自己,真係屌你都廢事,講野完全冇point,好心唔撚識就落apple store玩下先上黎9up
apple watch 打手
我都有 SVT啊

其實發作唔駛睇錶 自己身體都會話你知

只係每次到覆診同醫生講幾時幾月發作過⋯⋯⋯醫生話當發作時 手動去check心跳。到停再手動check 一次。俾自己 醫生知道發作左幾耐⋯⋯
On9仔 唔夠人講就求其話人講野冇point 凸顯自己有道理
小學雞
我就真係屌你都廢事喇小dee dee 講埋d 講馬要識騎馬論
到底要幾低能 幾無知先講得出呢d野
毒L真無敵
點夠你講呀,你9up唔洗本,講野同廢老一樣冇內容
忽然想買果d唔好諗住佢會好有用 到頭來都係睇下時間 通知 心跳 響電話咁
搞到我都想買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞