Apple Watch 算唔算救咗我一命

864 回覆
5163 Like 48 Dislike
係呀
同埋講幾多watt 同j 個啲
我自己都心跳驚緊,唔係太記得
不過全程清醒,所有畫面仲係個腦度,成世都記得
原來咁多人有svt
我中學時發現既,到而家都無做手術,體能都叫ok
有無好似tbb啲劇集咁成個人彈起身
可能好細過個時已經有,通常天生,不過因為你長大發育,令到條電線都成熟,所以就會大個先發現,可能係心電圖,可能好似樓豬咁
大家開心 share 等大家都學下野嘛

我已經做左,唔洗你幫
都有keep住做劇烈運動?
我都試過,個日發燒
淨係坐都120

平時飲緊酒都會提
有時上到150
醫生建議後生嘅都應該要做

巴打係錢嘅問題?
樓主 睇左小小 無追哂post
你應該同我之前一樣 心律不正
果時醫生話唔會死人 宜家做左手術 斷左尾
有咩可以問
我以為你未做手術,將心比己,我個時知道都好緊張,所以先想講多啲資訊比你去參考
做手術同你講果個係一樣
窮撚無apple watch點算

有事果時有咩感覺?
有心臟病是否應該真係買返隻
洗唔洗5皮野
無力,所以打橫曲身縮左
正常運動,打比賽,跑10km,滑雪都有
而家靜態心跳可以落到4x

第一次病發心跳23x,白車入急証室,醫生連護士1x個人圍住我,好緊張咁,最後當有個醫生想同我打針個時,我個心就停左 ………我意思係慢返落黎
之後住左一星期醫院
淨係幫我打咗支針 降慢返我嘅心跳 打針個10秒好撚難受 問過醫生再復發點算 佢笑笑口話去睇醫生囉 btw覆診個陣會問detail啲
打針正常返應該小事
我打針無效
要電先得
Anyway, 電個野係好撚痛
有冇叫出聲
無,之前已經心跳到無力
痛到要打橫曲身
無諗過係咁痛

醫生有冇一 二 三 clear 咁
係呀
同埋講幾多watt 同j 個啲
我自己都心跳驚緊,唔係太記得
不過全程清醒,所有畫面仲係個腦度,成世都記得
有無好似tbb啲劇集咁成個人彈起身

4字頭搞掂
廣告嚟㗎
你有冇影錯人,我唔係樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞