Apple Watch 算唔算救咗我一命

864 回覆
5163 Like 48 Dislike
如果呢篇係廣告嘅話好成功

btw 祝樓主新一年身體健健康康
屌,我之前都試過,病病地嗰陣時心跳突然去到160 ,最後入咗醫院住咗一個禮拜

timcook俾左幾多你

搞到我勁想買
好有水牙線巴打feel
冇死真係大命,好多時猝死都係呢類
諗諗佢
一了百了
下次call完因為有心臟病病史可以直入ae
果個唔係強心針黎 係ATP 降心跳嫁
SVT 可以死得好快
我細個果時佢都係咁教我
但又冇叫我做手術
同埋我冇KEEP住睇好耐

又好似冇返發
我都有呢個病,係先天嘅
上年做左個手術,宜家無事,加油
佢有兩種手術方法

如果旁路隔得遠會用消融
如果近會用冷凍,先將旁路附近冷凍到-40左右,冇影響正常電路就會再凍落去,凍壞旁路啲組織。

我係瑪麗做咗消融,手術四個幾鐘,半麻醉,有意識。
佢有部機會照住你心口,當佢係大腿動脈吉條導管上去時你會係畫面睇得好清楚條管慢慢行到心臟

我唔好彩要係左手塞多條管,見住啲醫生不斷隊條野入去。可能上半身麻醉得冇咁勁,清楚感受到條野係體內郁動。

首先會慢慢試旁路係邊,期間會不斷俾儀器刺激到心律不正。搵啱位置就燒,胸腔裡面好似有團火咁。燒幾下就完成

術後大脾隙會痛幾日,訓床訓到腰骨痛。

不過最煩係要剃陰毛,到你生返出黎個陣痕到不得了
500W 火牛長期行490W甚至520W會點?
180真係好危
睇嚟我都可能要買返隻
試過等緊車返學 個心突然跳得好快好大力 之後仲有秒眼前黑咗一黑
上到車仲未平復返 要坐低一陣先好
消融術,微創手術
風險係會做做下吉穿血管,做完除左有好少機會復發之外,好似無
原來唔少人有依個病
我當年係17-8歲左右第1次出現

跳到二百個陣真係會驚玩撚完架
驚佢頂唔順
睇字feel到大脾好唔舒服
早博呢個病我由細到大都有,都三十幾年
我唔知你係最近先開始咁定係點,不過就建議你去做個詳細檢查啦,
可以食藥控制,可以做手術根治
我之前睇開既專科醫生就唔建議我做手術,因為我已經好多年 基本上身體已經適應左 我平時跳到180都無咩感覺

唔會呼吸困難咩 我之前跳到130 都唔係好抖到氣咁
我果時望住佢突然訓係病床到 真係有諗過佢突然會死
雖然我自己唔鐘意apple 但真係好在佢果時有戴住隻錶
因為佢話佢當時唔知自己跳到咁快 直至隻錶提佢
好似好恐怖咁
好想買隻aw 保平安 拎哂啲利是錢買
我好D近視睇唔清d mon
feel到有野係身入面行囉不過唔痛架
有半身麻都好撚痛
同埋feel 到有野係咁了你個心
好唔舒服,會抖唔到氣
原來唔少人有依個病
我當年係17-8歲左右第1次出現

跳到二百個陣真係會驚玩撚完架
驚佢頂唔順
原來咁多人有

當年第一次真係以為自己玩撚完

不過而家KEEP住有幾下跳得亂

我有時都feel 到跳亂咗, 問醫生話正常叫我唔洗擔心
CLS 做下檢查啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞