Apple Watch 算唔算救咗我一命

864 回覆
5163 Like 48 Dislike
我公立,但個護士長話唔係間間成功率都高
咁樣唔可以太操勞,唔係又會跳得好快
原來咁多人有 我中4到宜家22歲每年都病發一次跳到200 睇醫生話唔係成日病發同埋可以自己回復正常就唔建議做手術 因為始終有風險 佢教我病發果陣要保持冷靜 用食指同中指撳住條頸大動脈跳果個位 我每次都係咁做就慢慢回復正常
最痴線既係原來咁多人有
一星期一次都好多啦喎

我之前係一年5/6次
次次都係打波
因為之前次次都回復到心跳,所以冇理佢
中醫有用咩
230幾
上網睇話人最高心跳係 220-年齡
想知你個心跳咁快果陣 有無覺得自己就死 有無人生跑馬燈

咁睇復有呢個病都可以keep住做運動
但如果行行下山 復發點算 電話又收唔到 有無藥病住無身 有事果陣食
係 估唔到
咁樣唔可以太操勞,唔係又會跳得好快
係丫, 一辛苦, 唔夠訓D早搏會出晒黎

點解唔夠訓個心會跳快咗?
我伊醫做手術費5皮
住左18日
唔夠氧
真係唔知啦咁
睇你自己同醫生啦
都係,點細嘅手術都有風險
中醫醫內分泌就ok 心臟都係睇返西醫穩陣啲
迫醫生
本身你有保險都有得攞番啲錢
我出事個就無買
心臟短路喎
中醫點醫
而家遲左了
但我仲未買
之後我都多左留意心跳既野,知道最快係220-年齡,諗返自己跳到23x都唔使死

跳到23x個時都無乜野,係見暈暈地…

呢1x年都有覆診,醫生都有問過做唔做手術,不過大家傾過,一年先得幾次病發,都無乜必要做,最近就俾左隻新藥我,叫我有事就一次過食一日分量,唔得先再去醫院。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞