Apple Watch 算唔算救咗我一命

864 回覆
5163 Like 48 Dislike
我自己就唔怕,不過就會感覺到個心跳得好大力好快,試過超過200 開始有d暈

[img][/img]
我都有近視
想睇都睇唔到
做緊個時個大脾位都好撚痛喎
同埋feel 到個位好濕
應該係啲血
不過睇唔到
內置app: 健康
可以check返好多記錄
你有其他apps既話連控制體重 食物糖鹽分量都會統計埋
2百,個心已經跳得好大力,好似跳出黎咁,巴打真係唔check 下?
會死的
早博呢個病我由細到大都有,都三十幾年
我唔知你係最近先開始咁定係點,不過就建議你去做個詳細檢查啦,
可以食藥控制,可以做手術根治
我之前睇開既專科醫生就唔建議我做手術,因為我已經好多年 基本上身體已經適應左 我平時跳到180都無咩感覺

唔會呼吸困難咩 我之前跳到130 都唔係好抖到氣咁
我自己就唔怕,不過就會感覺到個心跳得好大力好快,試過超過200 開始有d暈

[img][/img]

巴打
之前睇過篇報道話心臟跳嘅次數有限 人個人好似得十億下咁上下
btw 祝巴打你身體健康
點會比你帶
你都除哂入去架啦
頂207
我喪跑180 已經想死
早博呢個病我由細到大都有,都三十幾年
我唔知你係最近先開始咁定係點,不過就建議你去做個詳細檢查啦,
可以食藥控制,可以做手術根治
我之前睇開既專科醫生就唔建議我做手術,因為我已經好多年 基本上身體已經適應左 我平時跳到180都無咩感覺

唔會呼吸困難咩 我之前跳到130 都唔係好抖到氣咁

[img][/img]

巴打
之前睇過篇報道話心臟跳嘅次數有限 個人好似得十億下咁上下
btw 祝巴打你身體健康
外國有過case 估唔到今次連登都有
估唔到都有咁多做過手術嘅同路人
我同你病一樣,想知多啲留底tg ,我做完手術,好返曬,加油
呢個係我做完劇烈運動之後既心跳⋯⋯各位巴打有心
隻野無咪可以量埋血量同血糖?
咁大個仔 就算做hiit 心跳都係160 170咁上下
唔敢想像去到200幾會係點

ps 做開運動 靜態心跳50幾60
想知心臟跳到二百幾係咩感覺
係咪會聽嘢wewe 聲 頭暈 視力衰減
feel到自己心跳快 會因為驚 再令心跳得更加快
咁而家咩情況,後面點樣治療
祝巴打身體健康
除左apple watch, 有咩錶可以出warning? fitbit好似只係record??
係個心跳得好大力,直頭係想跳出黎咁

你係會驚,係咁深呼吸想快啲正常番
咁大個仔 就算做hiit 心跳都係160 170咁上下
唔敢想像去到200幾會係點

ps 做開運動 靜態心跳50幾60

靜態50幾60 聽人講職業運動員先有機會跳得咁慢
跑開步做開運動既都可以 職業果啲應該40 50下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞