Super Junior SS8 9 10再見再相愛相殺討論區(16)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
感謝
kkt咪好興有個啲孤獨房既
有次係大隊既房入面有人send左敏啲相上去
啲人即刻鬧 又send埋啲見到敏會發惡夢個啲
睇到都心痛 而且連個人房都無
好驚佢會無得出
反而強仁都有一間房 日日都有人keep住send相
仲有日有個人話見到強仁 都有好多人關心佢過得好唔好
孤獨房?咩東東?
老人家唔識
求解

係一個係kakaotalk既一啲群
入面只係可以send相 唔可以打字
就算要溝通都要先打完個句子再cap圖再send相上去
入面啲人就會係咁send以前啲相上黎 或者會有人求相 主要應該係用黎收圖(?
都有好多真藝人入左去呢啲房 send啲未公開既相上去 嚇啲粉絲一跳

[可以係kkt聊天個頁 下面有個黃色圓圈上面有個+
之後禁open chat 再搜尋고독한 OOO (eg 고독한 슈주, 고독한 예성...)
之後答岩入群密碼就入到去 大部分會有提示(by韓文)]

係咪高光家定水晶家有位豆入左群
無人信係佢
其實點解叫liu studio?

liu 리우 調返轉就係우리 (意思係 我們)

佢用우리我覺得佢一定會返黎

希望佢唔好打我臉
男飯!
係真係勁多大陸人
高光
其實唔止
我記得就皇冠同某四代男團(唔記得左sor
都有人入過
好羨慕喺gp果d飯
老人家+1⋯⋯
好好奇男飯係比咩圈飯
巴打唔介意嘅話可唔可以講下

ps:絲 借左男朋友ac
kkt咪好興有個啲孤獨房既
有次係大隊既房入面有人send左敏啲相上去
啲人即刻鬧 又send埋啲見到敏會發惡夢個啲
睇到都心痛 而且連個人房都無
好驚佢會無得出
反而強仁都有一間房 日日都有人keep住send相
仲有日有個人話見到強仁 都有好多人關心佢過得好唔好
孤獨房?咩東東?
老人家唔識
求解

係一個係kakaotalk既一啲群
入面只係可以send相 唔可以打字
就算要溝通都要先打完個句子再cap圖再send相上去
入面啲人就會係咁send以前啲相上黎 或者會有人求相 主要應該係用黎收圖(?
都有好多真藝人入左去呢啲房 send啲未公開既相上去 嚇啲粉絲一跳

[可以係kkt聊天個頁 下面有個黃色圓圈上面有個+
之後禁open chat 再搜尋고독한 OOO (eg 고독한 슈주, 고독한 예성...)
之後答岩入群密碼就入到去 大部分會有提示(by韓文)]

係咪高光家定水晶家有位豆入左群
無人信係佢
高光
其實唔止
我記得就皇冠同某四代男團(唔記得左sor
都有人入過
好羨慕喺gp果d飯

我地班男人應該唔識

就好似一班唔識既人只可以用表情包溝通

好耐嚕

之前中學個陣都有留意下
sorry sorry, it's you 個陣聽開

第一次入場睇係ss5 hk
個陣執到張 600蚊c 區企位
之後就飯上左嚕 不歸路

之前啲人問我 男仔睇男團?
我就回佢 唔通周杰倫 五月天全場女仔?
咁當然我都有好鐘意既女團 但男團就最鐘意suju

同埋間唔中入場會被隔離啲飯問我係咪陪女朋友睇
就算係希激講野佢個樣都好似有d位硬笑出黎咁......唔知關唔關腳痛事?係咪得我覺得佢後尾企唔直咁
我仲感覺幾開心
見佢完後又有post ig

可能係攰啦
始終佢地一早飛過嚟
Concert完又直接返去
見到佢地啲行程一方面又開心佢地多人鍾意
又擔心佢地太chur
好矛盾
邊個講嫁
我都覺得希澈係有啲唔開心

李赫宰勁好

李赫宰勁好

佢個晚型到爆炸
佢出晒汗嗰樣好性感
張相crop走埋佢句caption添

李赫宰勁好

佢個晚型到爆炸
佢出晒汗嗰樣好性感
張相crop走埋佢句caption添

幫你補cap 仲有馬始句心心!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞