Super Junior SS8 9 10再見再相愛相殺討論區(16)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
其實唔中意敏子結婚應該少部分人姐?
我覺得主要係佢老婆豬隊友
佢老婆根本唔care甚至討厭ELF
可能覺得搶左佢老公?
敏子變左夾心餅
(前提係佢個心仲喺SJ度

希望敏子唔會退團
就算最後好似水晶嘅志溶咁唔跟活動都好
始終都係大隊嘅一份子
敏子對每個成員都好好
之前sjr入面
佢真係好驚圭會聽希大佢地咁講
係軍隊做啲唔啱既動作食飯
驚佢會比人鬧比人罰

其實佢個心仲有sj
依家希望佢老婆安分守己
2019年可以完全體cb
其實點都好 最緊要佢地開心 好驚佢地自己諗多咗 成日覺得自己無人鐘意 但其實我地係會無條件地去愛 我咁大個女 未試過咁鐘意一樣野 仲要咁堅定不移地都愛 佢地真係我嘅全部 所以 點都好 佢地健康開心就好
丫 係
佢勁真心話驚佢真係咁做
男飯留名

首爾場睇左最前企位
琴日480入場支持下算

我想講真係超多大陸人
我有幾個frd都入唔場
啲飛炒到勁貴

ss8再見
雖然口說叫佢地快啲拍拖
但有女團我又唔鐘意wo
佢地可唔可以好似圭咁鐘意平凡人
我都..真係好愛佢地
男飯 歡迎!
kkt咪好興有個啲孤獨房既
有次係大隊既房入面有人send左敏啲相上去
啲人即刻鬧 又send埋啲見到敏會發惡夢個啲
睇到都心痛 而且連個人房都無
好驚佢會無得出
反而強仁都有一間房 日日都有人keep住send相
仲有日有個人話見到強仁 都有好多人關心佢過得好唔好
喂 我都想知 聽左好耐都唔知咩黎
其實敏子唔計結婚件事 都真係一直乖乖無做錯過
點解唔可以諗多啲佢好既一面
呢個岩
慶幸係特哥會係ig 呻
仲識呻應該還好
收收埋埋先死
求解
唔知點解我覺得金希澈都唔係好開心
琴日見佢個人情緒有啲down
唔係佢講野嘅時候冇乜點笑
希望係我諗多左

我都有咁覺得
我覺得佢地係心不在焉先會唔記得上升降台
其實有一part赫宰跑左去我個邊
然後佢唔知做乜 好似有少少唔開心
馬始搭左幾下佢膊頭 好似安慰佢咁

可能我多心啦

可能因為鐘鉉呢件事 呢家特別擔心佢地
相信李晟敏
佢就算幾愛果個女人我都信佢會返黎
一定會
我地一定會等到佢返大隊個一日
其實點解叫liu studio?
kkt咪好興有個啲孤獨房既
有次係大隊既房入面有人send左敏啲相上去
啲人即刻鬧 又send埋啲見到敏會發惡夢個啲
睇到都心痛 而且連個人房都無
好驚佢會無得出
反而強仁都有一間房 日日都有人keep住send相
仲有日有個人話見到強仁 都有好多人關心佢過得好唔好
孤獨房?咩東東?
老人家唔識
求解

係一個係kakaotalk既一啲群
入面只係可以send相 唔可以打字
就算要溝通都要先打完個句子再cap圖再send相上去
入面啲人就會係咁send以前啲相上黎 或者會有人求相 主要應該係用黎收圖(?
都有好多真藝人入左去呢啲房 send啲未公開既相上去 嚇啲粉絲一跳

[可以係kkt聊天個頁 下面有個黃色圓圈上面有個+
之後禁open chat 再搜尋고독한 OOO (eg 고독한 슈주, 고독한 예성...)
之後答岩入群密碼就入到去 大部分會有提示(by韓文)]
其實點解叫liu studio?

liu 리우 調返轉就係우리 (意思係 我們)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞