Super Junior SS8 9 10再見再相愛相殺討論區(16)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
6點9先去到 入場個安檢啲態度差到呢 好似審犯咁問我呢個咩嚟呢個咩嚟 入到去已經唱緊black suit
台灣場一定仲正
為左呢個帖留名
琴晚前面啲人係咁企起身,搞到我唔企都睇唔到個台
係後面睇真係冇乜人舉手幅,但應援聽落係幾大聲下,不過我附近都冇乜人嗌
完場先發現 我無影到寶藍海
睇完ss7之後嗰人好空虛
唯有係咁睇返super tv
金鐘雲ig story post左佢摸鐘真人中
日常出賣
大暖男
真係好擔心特
只從金鐘鉉件事開始發覺佢好似又開始唔開心咁
IG成日呻 又話要用工作黎獲得力量
尋日成員係台笑 佢又無哂笑容咁
雖然佢都會笑 但感覺好唔真心 好似心不能開懷咁
其實抑鬱真係好難會斷到尾
我真係好驚佢又再病...
聽到佢琴日講麻醉藥事都好心痛
希望佢會知elf會一直支持佢啦
佢地成日都覺得自己既表現唔係最好 擔心自己無人氣 特別係特哥同金鐘雲
好想同佢地講其實你地已經好努力比左最好既野我地elf
真係擔心佢地2個
無論佢地點 ELF都一定會支持佢地架
希望希澈陪多d特哥...感覺佢只會係希澈面前講真心話
佢肯定會係d弟弟面前逞強
特哥
唔好理d anti啦 ELF會逐個逐個幫你懟返佢地
你永遠係我地最好嘅隊長 冇人可以取代架
你同我地約定SS8 9 10左要再嚟香港架
唔准失約呀
相信希澈會好好睇住特哥唔會比佢出事嘅
其實我覺得特起強爸面前都係
唔係cp 感 而係強爸好似一個哥哥咁照顧特
因為隊入面永遠都係特照顧佢地
所以有強爸一齊會令佢安心
但可惜既係強爸唔生性
之前 真係覺得強爸可以分擔到
而且強爸亦係好識照顧成員 同埋係超細心!
識得睇哂佢地有咩難處 唔開心 會用盡方法去令佢地開心
佢地成日都覺得自己既表現唔係最好 擔心自己無人氣 特別係特哥同金鐘雲
好想同佢地講其實你地已經好努力比左最好既野我地elf
真係擔心佢地2個
無論佢地點 ELF都一定會支持佢地架
希望希澈陪多d特哥...感覺佢只會係希澈面前講真心話
佢肯定會係d弟弟面前逞強
其實我覺得特起強爸面前都係
唔係cp 感 而係強爸好似一個哥哥咁照顧特
因為隊入面永遠都係特照顧佢地
所以有強爸一齊會令佢安心
但可惜既係強爸唔生性
之前 真係覺得強爸可以分擔到
而且強爸亦係好識照顧成員 同埋係超細心!
識得睇哂佢地有咩難處 唔開心 會用盡方法去令佢地開心

唉 好掛住金英雲 點解唔生生性性
打女友果單一出又重新雪過
澄清左都無補於事
強爸啊戒酒啦
酒真係累人累物
題外話 唔知點解見到敏子而家做電台
覺得佢唔會再返嚟...
硬係覺得佢老婆唔中意佢跟SJ活動(?)
明顯就係啦 佢覺得敏係舞台劇就夠做掛
我自己反而覺得敏子係用緊自己方法去同fans 溝通番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞