Super Junior SS8 9 10再見再相愛相殺討論區(16)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
5點幾 佢係無訓過定早起身
應該係冇訓
好擔心佢 佢連Instagram icon都remove埋
赫海同83
佢本身仲有張係話自己睇番哂自己ig d相
仲話好孤獨
佢真係好慘,佢老豆掂解要咁對佢!唔愛佢都唔好傷害佢吖
特哥老豆有抑鬱又係好難控制既
冇人想會發生
情人節見到佢地在一起真好💙
係 無人想發生既
因為呢件事亦體會到佢地真係好好既兄弟
@倩_EunHyuk:180214 smtown_sum ins更新#SuperJunior# 相关:[2018 LOVE SEASEON 2 EVENT 💕]
利特:送你盛满爱的心..♡
希澈:情人节 称赞你
大云:我准备了甜蜜的一天 只为你做礼物
神童:幸福的瞬间永远伴随着你
赫宰:情人节 我和你一起很幸福
东海:要度过巧克力般甜蜜一天吧!!
始源:Happy Valentine’s Day! Love you forever!
仲以為佢又會話叫我地自己一個過
李東海啲字靚左喎
有時想佢地快d搵番個女朋友 尤其特哥 唔想佢地咁孤獨
我都係
當然要睇佢地嘅意願啦 唔會強求
點解啲聲可以錄到咁清 好似官方dvd咁
Wuli 特
利哥最高
SuperJunior2018 NEW YEAR MESSAGE !
⭐️利特:戊戌年新年!!2018年也是Super Junior和利特一起只充滿好事情吧!
⭐️希澈:2018年新年也非常稱贊
⭐️藝聲:2018年也常見面 I love you~♡♡
⭐️神童:新年快樂~♡2018年~!!~
⭐️銀赫:我們2018也一起好好過吧~♡不要生病一直要健健康康哦!!
⭐️東海: 2018也是你跟我是命運啊~!!愛你.
⭐️始源:2018年也跟我們一起!

Cr 淺光ShallowBlue

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞