Super Junior SS8 9 10再見再相愛相殺討論區(16)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
其實今日係團體唱k大會
c坑嘅朋友
我覺得佢哋有大陸場都會衝落嚟香港睇……
講得好cute啊佢 每次黎都要講鵝係銀hut
佢地大把錢落黎睇
不過今次係多咗好多無品既大陸人
留個名先
鵝係銀乞kkkk
仲要講埋次次講呢個名都有啲喘氣定點
真心好開心佢地講咁多廣東話
比佢地知道香港同大陸係唔同架
香港ELF係最靚女 唔係大陸呀!
係 真係勁多 派卡個時9成都係大陸人
個妝又7
其實我有啲唔想佢地咁靚仔比咁多顏飯飯上
該死的人氣
最後 馬始真係好暖
金希澈忘記上升降台衝入去時 即刻拉住佢唔好比個啲燈整到
第二次金希澈忘記上台 掛住坐係到 又即刻伸身比佢
之後talk 位 又特登cue 童童同赫宰舞台rundown 設計 話佢地辛苦
點解可以咁暖
點解一個咁好既人依家要比人禁
C坑揮手
放棄左衝去前面睇人地個背影
企左喺Mixer前面
主舞台係比手燈同牌遮曬嘅 唯有睇螢幕
不過第一排睇特哥讀信
都叫順返條氣
特兒係天使
人喺主舞台都照喺c坑舉牌嘅撚樣祝早日死全家
銀乞真係好攪笑,仲要話姐姐公主
始源一講左心心之後個個即刻係咁跟住講
下次係咪要等到圭賢先會再來
Ln
我果然發夢都夢見佢地,我發萝睇緊演唱會彩排花絮
坐位表示開場有2條友話好興奮 點知嗌都唔嗌淨拍片
唔係呀 係c坑企
我隔離都係
坐位表示開場有2條友話好興奮 點知嗌都唔嗌淨拍片
我隔離都係

我嗰邊應援好大聲 所以我一直以為應援成功
我都係
叫到我頭好痛
我都見到,後尾被人趕走左
我係左邊顧住拍片,右邊一齊好大聲應援
我叫到喉嚨痛
#非官方大字报# [#SuperJunior 单独团综《Super TV》EP3收视率再创新高,“超级秀”今晚香港上演 ]

根据韩国收视率调查公司方面数据,9日晚tvn/xtvn电视台播出的SuperJunior单独团综《Super TV》EP3收视率达到1.781%(尼尔森统计1.6%,TNMS统计 1.3%),较上期稳步增长,再创新高。第三期采取“SuperJunior+答题秀”的模式,全程采用非韩语问题引发爆笑和惊喜。 另外,SJ SuperShow将于今日于香港精彩上演,将为歌迷带来超级视觉享受。

[CR: 老少年数据报]

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞