Super Junior SS8 9 10再見再相愛相殺討論區(16)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
我想睇呀
一定要買到 今次
如果真係既話買飛買多幾張 唔好比黃牛賺!
話說 好果大家有睇大云IG
有張係台下影上去既相
係我個FD影架
比大云轉發左
話說 如果大家有睇大云IG
有張係台下影上去既相
係我個FD影架
比大云轉發左
#知道也没用的sj常识# 2011年出演演音乐剧《三剑客》时圭贤消失了一星期,回来之后演对手戏的女演员Dana觉得圭贤变了一个人,原来是重新做了双眼皮😂出道时听从公司安排做的双眼皮在五年后消失了😂圭贤本人觉得单眼皮男生是大势,但是五年都是双眼皮,现在没了太尴尬,于是又第二次做双眼皮😂 ​

果排仲係sm the ballad定sj打緊榜
佢長期帶住太陽眼鏡
我同班朋友笑到痴線係咁cap圖放大較亮度睇佢雙眼皮
全景寶藍海定係藝聲單人手指天個張?
就係畀佢第一張呃咗
第二張等load等咗好耐
買多幾張係呢度放比大家

大前提係入到個爛系統
睇ig見到 原來馬始留低係同寰亞啲人食飯
如果真掂樣先可以爭贏班黃牛
買到飛一定狗衝
寰亞有個香港經理人同馬始好Fd架
其實反正佢番韓都無野做 留黎玩下食下野仲開心啦
過往係金光票務
好似仲廢過快達票
https://www.cotaiticketing.com/VCLTicketing/event.do?lang=zh_CN
竟然起呢個post驚見馬始
https://lihkg.com/thread/557476/page/1
但佢一開波就話個model 身高冇錯
如果佢都有水份 成個推理就錯晒
吹到劉雯係model所以唔會假
崔始源得178
出面擺到明9up
呢個post好似年前係高登見過好好笑

但係我覺得始源同個model張相個比例怪怪地,個頭又特別大
我想問大雲入伍度高邊度可以睇到?
係咪係無限挑戰入面出現嗰個?
好似ss7後台合照都見到
係呀! 馬始次次黎香港 或者破風個期都係佢跟住馬始
聽講澳門場翻譯講蝗語
搞到唔係太想去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞