Super Junior SS8 9 10再見再相愛相殺討論區(16)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
我見到有報導寫mamacity添
佢哋坐電單車個度係咪扮烈火戰車?仲識唱歌
仲扮僵屍😂
僵屍個到好好笑
係到灑錢
Black shit
大雲仲要拎張紙扮比人震住
講쌈쌈 先解得封
好可愛
今次多左個新term 쌈쌈
好開心 好似屬於我地既暗語咁
小卡好靚,設計好乾淨
可惜拎唔到
第一次睇演唱會,一開波未習慣到個氣氛,拎完大站應援就入左去
琴晚現場睇,我發現我唔洗翻譯都大概聽得明佢地講野,只係某d廣東話需要翻譯
翻譯同佢地講d內容好似有d出入咁
係 真係勁多 派卡個時9成都係大陸人
個妝又7
絲打你派邊款卡
我圍內班fd派野都勁多蝗黎拎
小卡好靚,設計好乾淨
可惜拎唔到

我都係 雖然有周圍走 但我都只係拎到大站應援同啲小卡 但又拎唔到你依張 本身想拎好多手幅返去掛 但一張都無
琴晚現場睇,我發現我唔洗翻譯都大概聽得明佢地講野,只係某d廣東話需要翻譯
翻譯同佢地講d內容好似有d出入咁

係好有出入 所以好似係童哥(?) 都有講話大家既韓文唔錯喎
多謝🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️本身想做透卡
但第一次整唔夠時間印
其實我仲有少少留在左比你地
有機會比你地
印完一次已經上左不歸路
下次一定再整黎印
個翻譯出名廢 根本唔需要佢
有一到真係錯得好離譜
講完talk la
大雲: 以上為至 係藝聲
翻譯:直到現在 係藝聲

完全兩樣野
所以其實一點去到真係差唔到
因為現場真係好多野派 同埋你會更加興奮
係 真係勁多 派卡個時9成都係大陸人
個妝又7
絲打你派邊款卡
我圍內班fd派野都勁多蝗黎拎
小卡好靚,設計好乾淨
可惜拎唔到

我都係 雖然有周圍走 但我都只係拎到大站應援同啲小卡 但又拎唔到你依張 本身想拎好多手幅返去掛 但一張都無

我好似係3點幾去到 但都已經嚇親寶寶了
今次得到個教訓 下次一定搭岩車同早啲出
我五點去到完全係勁趕,西大堂落車衝去東大堂連手燈,之後就唔想行返去西大堂
場控手燈真係好正
我依家好鐘意我地支燈
不再嫌棄
但都係寶藍色最靚
呢個當然
小卡好靚,設計好乾淨
可惜拎唔到

我好似係3點幾去到 但都已經嚇親寶寶了
今次得到個教訓 下次一定搭岩車同早啲出
我五點去到完全係勁趕,西大堂落車衝去東大堂連手燈,之後就唔想行返去西大堂
場控手燈真係好正
我依家好鐘意我地支燈
不再嫌棄
但都係寶藍色最靚

我覺係變做彩虹 同埋一齊閃係好靚
咁當然
最靚💕💕
睇完演唱會有演唱會後遺症 好想睇埋台灣場
手燈實物比想像中靚好多
我都好想再去睇啊 份工唔可以隨時請假/飛
SuperShow8,9,10再約!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞