Super Junior SS8 9 10再見再相愛相殺討論區(16)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
係!! 記得以前每一日都有新野睇
無挑同周偶真係好可惜 無挑仲要成班一齊轉
追完po
Boa女神對瑪奇朵嘅吐嘈真係...
只會拎我諗翻起希大講過如果熱情三人組一齊係會連李秀滿都唔想過去嘅程度
係咪sm嘅人都鐘意咁樣講..?
Weekly idol 連主持都唔做一下就下車
一下就搵人接
我係fb見唔係藍家人都支持83line
不過我覺得83兩個老人嘅schedule 應該都full哂架啦 就算未都希望佢地可以休息多d...
最後藝旭
我唔明點解會想83做週偶
係咪嫌83唔夠忙
有時間抖下好過啦
大概非elf嘅83line路人粉唔太清楚佢地d schedule有幾full掛...
咁事實係講綜藝節目主持suju話佢地第二
有幾多隊人敢膽話自己係第一丫....
雖然我都想有多啲節目見到佢地 不過休息下重要啲
大雲啲live 快到一個大點
剛剛係度映雪景 突然行雷 佢仲嚇親 嗚哇咗幾聲
好可愛 嗚嘩個到
佢地真係好辛苦 又後續又主持又supertv又ss
雖然好想見佢地 但唔想佢地辛苦
大雲好似都幾易嚇親
好掛住佢
最近睇番之前ktr 佢係咁爆料同不停提住圭
佢同敏一齊做個期直情兩個好似爭老公咁 日日隱形嘉賓
特赫ktr->隱形嘉賓:海
敏旭ktr-> 隱形嘉賓:圭
好似係咁
exactly

台灣KKBOX韓語專輯周榜
superjunior play連續16周第1
根本就係親兄弟咁制
依家連樣都有少少似
#知道也没用的sj常识#
亲哥为了唱好gee专门加入了西卡的歌迷会但是因为不守规矩被踢了[吃瓜]当时所有参演的团员都要找他试镜,过了才能演(神童就没过)[吃瓜]他们还联系了少女时代问有哪些表演重点[吃瓜]大云哥问为什么我没有接到试镜通知,强仁安慰他因为你行程太忙了
你们爱豆们都这么戏多嘛[允悲] ​

我仲奇怪點解大雲冇跳gee
好想睇
印象中之前啲預告係要玩遊戲 輸左落車
記得特哥起月台到話比人拋棄
期待tom and jerry line
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞