Super Junior SS8 9 10再見再相愛相殺討論區(16)

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
我都係
去!
之前唔係蝗語
希望今次都唔好係
買飛買多幾張放比大家 唔好益黃牛啊
馬始走左啦
希澈話點解新西會搵你去,圭賢答SM夾硬塞入嚟
新西遊記我已經睇左3次
嘩 大反轉
老少年又無得溝女
佢真係好暖
個日演唱會坐$980 好多elf 沖曬去第一行為咗見佢哋 遠望見到金希澈個口型係話小心啲呀小心啲呀
我係有份衝落去其中一個...miss左佢講呢句既口型
而家你咁講返覺得好感動, 佢真係超暖, 一世都咁愛佢
我就快轉團飯
個個都咁好
#知道也没用的sj常识# 圭贤拍新西游记3的时候,第一集的时候希澈拍完认哥下来,跟每个哥哥都打了招呼,像家长一样,夸了每个新西游记的成员,突然就想到人生酒馆里面,银赫妈妈夸了每一个哥哥,申东烨叔叔说这就是父母爱孩子的表现啊。希大真的是疼爱这个崽子呀,每个招呼好像都在说,这一次旅行,经纪人也没能跟去,我们圭贤就拜托各位哥哥了❤️
我要去睇多次
新西遊記我已經睇左3次

我得閒冇野做就會煲返新西遊記 本身因為圭賢睇新西遊記3 因為太搞笑去睇埋1,2

曹cinema
小丑曹睇親都笑死
有位中国粉丝用中文留言,原文大致应该是
“哥哥你什么时候能回来?liustudio加油 早点回来哦 我们都在等你”
然后这位朋友用翻译器翻译出来的是
“你几点回来 在等你 studio在打架 快点!我们在等你”
李晟敏:???
翻译器:???
留言中国粉丝:???
最后李晟敏顿悟:啊,我懂了,是在说studio fighting吧!不是打架吧[跪了]

Studio在打架
笑到仆街
其實唔明點解用中文留言
唔識韓文咪寫英文囉
我覺得個粉絲可能當左敏識中文?定其實當左敏係中國人?
不用懷疑, 一定會變做團飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞